La gestió del Govern de Salou sota la lupa de l’oposició

En una contesa que ha esdevingut el centre de l’atenció ciutadana, el Govern de Salou ha experimentat un veredicte desfavorable per part de tota l’oposició pel seu primer any de mandat. Amb un pressupost municipal que ascendeix als 67 milions d’euros, aprovat amb el rebuig unànime dels grups opositors, s’obre un debat intens sobre la direcció i els resultats dels esforços del govern local.

Les crítiques més àcides i contundents han sorgit, en gran mesura, del regidor del grup municipal de SALOU USAP, Ignacio Duran, qui s’ha mostrat especialment crític amb les explicacions donades per l’Alcalde sobre les accions i els èxits del seu govern.

Duran ha expressat la seva opinió amb claredat, assenyalant una aparent falta de canvi en la política municipal al llarg dels anys. Ha criticat la presunta decadència del sector turístic i empresarial, identificant una manca de claredat i qualitat en les mesures adoptades. A més, ha remarcat la necessitat imperiosa de polítics que impulsin l’economia local, especialment els sectors empresarials, les PIMES i el turisme, subratllant la importància de donar suport a les empreses i sense trabes gratuïtes

Una de les crítiques més intenses de Duran s’ha centrat en la percepció que el govern local sembla estar més preocupat per compareixences superficials i promocionals que per abordar les reals necessitats del poble. Ha acusat el govern de viure en un món publicitari, allunyat de la realitat quotidiana del municipi, amb una manca de generació d’oportunitats laborals per als joves i una atenció insuficient a les famílies locals.

En la dimensió esportiva, Duran ha assenyalat amb preocupació la subutilització d’instal·lacions renovades i la mala gestió en la distribució dels espais esportius, identificant casos com el del complex esportiu de Cap Salou, que manca de graderies per als espectadors.

La construcció de la ciutat també ha estat objecte de crítica, amb un enfocament electoralista que, segons Duran, obvia zones com Cap Salou i deixa de banda aspectes clau com l’educació, amb problemes com el finançament del transport escolar.

El regidor de l’oposició també ha assenyalat deficiències en altres àmbits, com la neteja de les vies públiques i la problemàtica persistent amb els excrements animals, qüestionant la falta de sancions als infractors i posant en dubte possibles vincles d’amistat entre alguns comerciants i les autoritats locals com a motivació per aquesta falta de sancions.

En una rèplica contundent, l’Alcalde ha desestimat les crítiques de Duran, reblant que aquest viu en una realitat paral·lela. La disputa va arribar al punt àlgid quan Duran va assenyalar que era l’Alcalde qui es trobava allunyat de la realitat diària del carrer, rebent sesgada informació des de la seva còmoda oficina, mentre ell, com a escombriaire, caminava els carrers cada dia, connectant amb la gent i coneixent de prop els problemes i les preocupacions dels ciutadans.

Fragment de la intervenció del Regidor de SALOU USAP, Ignacio Duran,

Font: Esclafit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *