Diumenge, tots al camp!

El diumenge, a les 12h, tens la cita habitual de cada quinze dies al Camp de Futbol Municipal. El primer equip rep el NSA Camp Joliu ‘B’ en el duel corresponent a la J12 del Grup 28 de Quarta Catalana. Es tracta d’un rival directe en la lluita per les posicions de promoció d’ascens, que actualment ocupa la quarta plaça amb tres punts d’avantatge sobre els banyerencs.

És un partit important, doncs, i també especial, ja que és l’últim que es disputarà a les nostres instal·lacions en el 2023. Per tant, a la vegada és una de les últimes oportunitats d’adquirir algun dels productes del marxandatge del club, com a mínim físicament, perquè des d’aquesta setmana també es poden comprar en línia a través del web www.cfbanyeres.com/botiga/.

En la paradeta que hi haurà a peu de camp podràs renovar el teu carnet o donar-te d’alta com a soci i sumar-te als més de 100 que registrem enguany. Enguany regalem la nova bufanda del club com a obsequi, un privilegi reservat només per als abonats, igual que el sorteig d’una panera i una samarreta de joc, el guanyador/a del qual es donarà a conèixer el 22 de setembre amb el Sorteig Extraordinari de Nadal. A banda, hi trobaràs els següents productes:

  • Samarreta de joc (25 euros, 22 per als socis).
  • Gorra (12 euros).
  • Clauer (3 euros).

Cal apuntar, que les samarretes de joc només es poden reservar, ja que s’ha de fer una comanda al proveïdor. La llista es tancarà en una data pròxima, que anunciarem en les següents hores, així que no val a badar! Es podran demanar amb dorsal o sense.

Font: Club Futbol Banyeres

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *