El Teatre Joan Colet de Calafell programa set espectacles propis per a la temporada d’hivern i primavera de 2024

Primeres figures, autors locals, continguts compromesos, musicals i clàssica, en són els trets principals

El Teatre Joan Colet de Calafell ha anunciat la temporada d’hivern i primavera de 2024, que començarà després de Nadal i es prolongarà fins al mes de maig. Seran set espectacles propis, que inclouran obres de teatre i un concert de música clàssica. Aquest 1 de desembre ja s’han posat a la venda les localitats, de forma anticipada.

A més, el teatre també acollirà una nova temporada d’espectacles infantils de la Xarxa. Els espectacles que la formaran s’anunciaran en breu: de moment, n’hi ha un de confirmat el 25 de febrer. A més, al Joan Colet s’hi faran també alguns espectacles organitzats per entitats locals o per companyies teatrals que lloguen la sala per a oferir les seves produccions.

La tinent d’alcalde de Cultura, Mònica Trepat, explica: “És un goig anunciar una nova temporada, que torna a confirmar la consolidació de la programació del nostre teatre municipal”. Trepat afegeix: “Estem parlant d’espectacles de qualitat i de continguts compromesos, fins i tot amb primeres figures de l’escena. Sense oblidar l’obra d’autors locals: aquesta vegada incloem l’obra ‘El regne de les anguiles’, d’Albert Pijoan”.

El calendari, horari, fitxes artístiques i altres detalls estan disponibles a la mateixa web de venda d’entrades. Recordem que, anticipadament, les localitats costen 11,50 euros l’entrada general, i que les persones més joves de 25 anys i les més grans de 65 en paguen 10,50.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *