L'Espai Jove Kesse torna a obrir per Nadal amb una trentena de propostes

Torna el Casal x Nadal de la mà de la Conselleria de Joventut. L’Espai Jove Kesse ofereix del 15 al 30 de desembre la 13a edició d’una sèrie de propostes lúdiques, culturals i formatives que, una vegada més, permetran als joves descobrir la màxima diversitat d’opcions i possibilitats que ofereix el casal com a equipament de referència per als joves.

Activitats d’arts plàstiques i audiovisuals, cuina, treball i educació, esports i aventura adreçades a joves de 12 a 35 anys, i totes elles gratuïtes conformen aquesta nova edició del Casal x Nadal. D’entre les propostes destaquen les activitats de la orimera planta de l’espai jove Kesse, amb jocs de taula, ordinadors d’autoconsulta, videojocs i gimcanes. El 16 de desembre tindrà lloc el taller de grafiti i art mural a càrrec de l’artista El Rey de la Ruina que estarà intervenint la façana posterior del Teatre Tarragona. En aquest àmbit, també cal destacar  el taller d’art mural a Bonavista a càrrec de Miki Illustration del 27 al 29 de desembre.

El mateix 16 de desembre es realitzarà la marató lúdica, una tarda de jocs de taula i jocs de rol organitzada per diverses entitats de jocs de taula de la ciutat que inclourà una subhasta de jocs on els diners obtinguts aniran íntegrament a la Marató de Tv3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva.

Una altra cita destacada del Nadal arriba de la mà de la fotògrafa Alba Rodríguez i el seu taller de fotografia experimental d’autoretrat Efecte Mirall. Una activitat inclosa dins del Festival Internacional de Fotografia SCAN que es durà a terme del 27 al 29 de desembre.

Vespres DE NADAL al Kesse 

Cultura Kesse omplirà també de propostes els vespres de Nadal amb les exhibicions de les aules de dansa, teatre i cant coral resultat del tallers de formació que es realitzen a l’espai Jove Kesse durant el curs escolar. També hi haurà exhibició de Kpop i les actuacions d’Aina Masdeu i Elena García el 28 de desembre i el grup MODELO la nit del 30 de desembre. El Kesse també rebrà la visita de la cantant Alèxia, coneguda per participar en el programa de TV3 Eufòria, que vindrà a parlar de la seva trajectòria, experiències i tot el que sorgeixi en aquest espai de conversa i música.

Portes obertes a l’Espai Jove Kesse 

Dissabte 16 de desembre a la tarda el Kesse convida a tots aquells joves que hagin fet ús anteriorment de l’espai Jove o estiguin en aquest moment fent ús per qualsevol dels seus serveis, a participar d’un espai per a donar idees i propostes d’activitats per treballar-hi i així poder donar resposta a les necessitats presents de les persones usuàries dels espais joves amb la programació i serveis que realitza durant l’any el Servei Municipal de Joventut.

Durant aquests dies també es podrà reservar espais i materials de l’equipament sense haver de disposar del Carnet Tarragonajove, necessari per la reserva de sales. El sistema de portes obertes permet l’accés a la totalitat de l’espai per així fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Nadal és una iniciativa de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport de més de 21 entitats i col·lectius joves de la ciutat implicats en el disseny, programació i realització de les activitats.

Consulteu el programa complet d’activitats del Casal x Nadal 2023 (PDF).

Inscripcions web www.tarragonajove.org a partir del divendres 1 de desembre a les 10 h.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *