Fundació P. F.Base Reus A – La Roca Penya Blanc Blava Club Futbol A

El passat cap de setmana, l’Estadi Mpal. C.F.Reus va presenciar un duel intens entre el Fundació P. F.Base Reus A i La Roca Penya Blanc Blava Club Futbol A en el marc de la temporada 2023-2024 de la Preferent Femení – Grup 1. Amb una jornada corresponent a la 13a setmana de competició, els equips van mostrar una resistència extraordinària que es va reflectir en el marcador final: 0 a 0.

Els titulars del Fundació P. F.Base Reus A van saltar al terreny de joc amb determinació i compromís, exhibint una alineació formidable sota la direcció tècnica d’Isabel Alcala Rubio. Destacant en aquest enfrontament, jugadores com Judith Cunillera Rivera, Gemma Salvat Carbo, i Maria Gisbert Clavier van mantenir una defensa ferma que va impedir qualsevol intent d’avançada per part del rival. Malgrat els esforços constants, el marcador no es va moure durant els 90 minuts de joc.

D’altra banda, l’equip de La Roca Penya Blanc Blava Club Futbol A, sota la direcció tècnica de Pedro Trulla Fernandez, també va presentar una alineació formidable encapçalada per jugadores com Nuria Gonzalez Perez i Tania Montes Vega, les quals van intentar en diverses ocasions perforar la defensa contrària sense èxit.

L’arbitratge a càrrec d’Ana Dominguez Palacios, Dina Mssiad El Ouadrani i Ivette Velasco Lampurdanes va mantenir el control del partit malgrat algunes targetes mostrades durant el transcurs del joc.

Aquest resultat manté el Fundació P. F.Base Reus A en la 10a posició de la classificació mentre La Roca Penya Blanc Blava Club Futbol A es manté en la 13a posició. Tot i l’empat, els equips continuen demostrant la seva dedicació i competitivitat en aquesta temporada, mantenint vives les esperances de millora en futures jornades.

L’Estadi Mpal. C.F.Reus va presenciar un enfrontament en què la fortalesa defensiva i l’habilitat per mantenir la possessió van marcar el compàs d’un partit intens. El públic present va gaudir d’un espectacle futbolístic ple d’emoció i esperit competitiu.

Aquesta jornada ha representat un altre episodi emocionant en aquesta temporada de la Preferent Femení, on cada partit és una oportunitat per als equips de demostrar la seva destresa i perseverança en la recerca de l’èxit a la lliga.

Amb moltes expectatives per a les properes jornades, els seguidors i aficionats esperen veure l’evolució d’aquests equips i com afrontaran els reptes que es presentin en aquesta competitiva temporada de futbol femení.

La jornada 13 ha finalitzat, però la passió i la determinació de les jugadores continuen alimentant l’esperit del futbol en aquesta competició, deixant oberta la incògnita de quin serà el destí final d’aquests equips en aquesta temporada apassionant.

Font: Fundació P. F.Base Reus, Federació Catalana de Futbol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *