Comença la Campanya de Nadal 2023 amb l’espectacle de l’encesa de llums i la inauguració de l’espai «Un Nadal Rodó»

L’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, han apretat la bola que, simbòlicament, ha encès l’arbre de Nadal de la plaça del Mercadal i, simultàniament, tota la il·luminació de Nadal que guarneix carrers, barris i places de la ciutat.

Els membres de la Taula de Comerç, els representants de les entitats comercials, i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Reus els han acompanyat en l’encesa, en la que tots els assistents han pogut participar de manera activa a l’encesa de llums gràcies a unes pulseres màgiques màgiques que han format part de l’espectacle «Viatge de Nadal».

La festa ha començat a les 18:30 h a la plaça del Mercadal, amb el personatge de la llum del Nadal com a protagonista i amb un espectacle molt dinàmic i interactiu amb el públic. L’encesa ha tingut lloc a les 19:00 h.

Més tard, a les 19:30 h, tota la comitiva s’ha desplaçat a la plaça de la Llibertat per inaugurar l’espai “Un Nadal Rodó”, la novetat del Nadal d’enguany que ofereix un recorregut pel calendari nadalenc de Reus amb personatges, activitats i tallers. Un cop obert l’espai, a les 20:00 h s’ha donat pas al primer espectacle de música i llum de la bola de llum, un altre dels grans atractius de la Campanya de Nadal 2023. Aquesta bola, de 12 metres de diàmetre, oferirà un espectacle de llum i música de 15 minuts de durada, que es repetirà diàriament a les 18:00 h, 19:00 h, 20:00 h i 21:00 h.

Source link

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *