Damm C.F. A vs. Fundació P. f. Base Reus A: victòria contundent del Damm

El passat dissabte, en una jornada intensa a la Temporada 2023-2024 de la Preferent Femení Juvenil – Grup 1, el Damm, C.F. A va demostrar el seu poderío amb una victòria contundent davant de la Fundació P. F.Base Reus A, consolidant-se en la tercera posició de la classificació.

L’encontre, disputat al Camp de Futbol Mpal. Horta, va ser una exhibició d’habilitats i destreses per part dels equips, tot i que el Damm va imposar el seu joc des del primer moment. El marcador va reflectir aquest domini, amb un resultat final de 4-1 a favor dels locals.

La primera part va ser força competitiva, amb accions emocionants de part i part. La Fundació P. F.Base Reus A va començar fort, obrint el marcador amb un gol de Noa Cobos Sánchez al minut 20, posant pressió sobre el Damm. No obstant això, aquest últim va respondre ràpidament amb un gol de Laia Navarro Sobrepera al minut 28, igualant el marcador abans d’acabar la primera part.

La segona meitat va presenciar un domini més fort per part del Damm, que va capitalitzar les seves oportunitats. Elsa Fernández Hernández va marcar al minut 49, seguida per Carla Esteban Fernández al minut 53, ampliant la diferència i posant el partit còmodament a favor dels locals. Finalment, Olalla Lacort Albarrilla va tancar la llista de marcadors amb un gol al minut 78, consolidant la victòria del Damm, C.F. A.

Els titulars del Damm van exhibir un gran treball en equip, amb jugadores com Carla Alemany Chamizo i Alba Pérez Haro destacant en la construcció del joc i la generació d’oportunitats de gol. L’equip tècnic, encapçalat per Carla Huatay Méndez, va demostrar una excel·lent preparació tàctica que es va reflectir en el rendiment sobre el camp.

Per altra banda, la Fundació P. F.Base Reus A va lluitar amb determinació, tot i l’enfortiment de la defensa del Damm que els va dificultar generar més oportunitats de gol. El seu entrenador, Aina Beltran Valldeperéz, va intentar mantenir l’equip motivat i concentrat tot i el resultat advers.

Amb aquesta victòria, el Damm, C.F. A va ascendir a la tercera posició de la classificació, consolidant-se com un dels equips destacats d’aquesta temporada. Per contra, la Fundació P. F.Base Reus A va baixar a la vuitena posició, tot i mantenir-se en una situació competitiva a la lliga.

L’àrbitre Enric Montero Casado va dirigir un partit sense grans incidents, mantenint el control de l’encontre malgrat les tensions puntuals durant el joc.

En resum, el Damm, C.F. A va brillar en aquesta jornada, demostrant el seu domini i aspiracions a seguir competint amb els millors equips de la lliga. La Fundació P. F.Base Reus A, malgrat la derrota, segueix mostrant la seva determinació per millorar i mantenir-se com a rival competitiu en aquesta temporada.

Font: Fundació P. F.Base Reus, Federació Catalana de Futbol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *