El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha concedit a l’Ajuntament de Móra d’Ebre una subvenció dins del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris, convocatòria 2023, per un import de 86.749,80 euros per a l’execució de les accions següents:

  • “Contractació de dos oficials de primera i dos peons per a la neteja, arranjament i millora dels espais públics inclosos en l’àmbit del Pla d’Intervenció Integral del Casc Antic”, per un import de 49.721,16 euros.
  • “Contractació d’un oficial de primera i un peó per a la revisió i millora del sistema d’enllumenat públic del casc antic i incorporació de la telegestió als quadres elèctrics per a la millora de l’eficiència energètica”, per un import de 24.860,58 euros.
  • “Contractació d’un/a dinamitzador/a sociocultural”, per un import de 12.168,06 euros.

Per un altre costat, la Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Móra d’Ebre una subvenció en el marc de la Convocatòria de subvencions per al foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès de l’any 2023, per a la realització de l’actuació següent:

  • Actuació subvencionada: Contractació d’un/a auxiliar administratiu
  • Import subvenció: 13.500,00 euros