L’Ajuntament d’Ulldecona celebra els 20 anys de Xarxa Ulldecona amb una festa inoblidable

El proper dissabte 4 de maig del 2024, a les 18:00 hores, el Teatre Orfeó Montsià de Ulldecona obrirà les seves portes per acollir una celebració única i especial: els 20 anys de la Xarxa Ulldecona. Un esdeveniment carregat d’emocions, màgia i moments inoblidables que han marcat dues dècades de teatre familiar i il·lusions compartides amb la comunitat.

La Xarxa Ulldecona ha estat una font inesgotable d’alegries i sorpreses al llarg dels anys, oferint a les famílies moments de diversió i entreteniment al Teatre Orfeó Montsià. És aquest espai, que ha presenciat rialles, emocions i il·lusió en les cares dels més joves, el lloc triat per a aquesta celebració excepcional.

Durant dues dècades, aquesta xarxa ha reunit persones compromeses amb la cultura, tant aquelles que han format part de la Xarxa com els espectadors que han fet possible aquest viatge emocionant. L’ajuntament d’Ulldecona també ha estat un aliat imprescindible en aquest recorregut, mostrant un compromís constant amb l’impuls i suport a aquesta manifestació artística i cultural.

Per cloure aquest cicle carregat d’emocions i comiat de la temporada, l’espectacle estarà a càrrec de Guillem Albà i la seva banda musical, Marabunta, qui celebrarà els seus 10 anys de gira de comiat. Aquest còmic català, reconegut pel seu sentit de l’humor i la seva capacitat d’engrescar totes les edats, promet una nit plena de rialles, música en directe i un espectacle vibrant per a petits i grans.

La Marabunta, acompanyant a Guillem Albà, ha estat durant una dècada una font de felicitat per al seu públic, involucrant-lo en cadascun dels seus espectacles amb una energia contagiosa i un esperit vitalista que converteix cada funció en una experiència única i inoblidable.

L’esperit de festa inundarà l’atmosfera mentre els assistents gaudiran d’un espectacle que promet ser vibrant, ple de sorpreses i moments màgics. Els qui decideixin ser part d’aquesta celebració no només seran testimonis d’un espectacle excepcional, sinó que també formaran part d’una història que perdurarà en la memòria col·lectiva.

Les entrades per a aquest esdeveniment ja estan disponibles a ulldeteatre.org. Aquesta és una oportunitat única per unir-se a aquesta festa que commemora dues dècades d’il·lusió, entreteniment i cultura a Ulldecona. Un regal perfecte per a totes les edats i una ocasió imperdible per celebrar en comunitat aquesta efemèride tan especial.

L’Ajuntament d’Ulldecona convida a tota la comunitat, tant als residents locals com als visitants, a ser part d’aquesta celebració que no només commemora el passat, sinó que també inspira i augura un futur ple d’art, cultura i moments compartits. És hora de vestir-se de gala i unir-se a aquesta festa memorable.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *