Quart Torneig-Final de la LNF 2023, a l’Hospitalet de l’Infant

El divendres 22 de desembre a les 17,00 h al Pavelló Municipal de L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona), Carrer de Tivissa, 6, se celebrarà el Quart Torneig-Final de la Lliga Nacional de Força 2023.

Hi participaran els vuit atletes de la LNF-23, després de la substitució dels lesionats, el campió 2022 Juan Ferrer, el tercer classificat de 2022 Adrián Vela, el quart classificat de 2022 Víctor Casado, el campió del Torneig Preliminar 2023 i actual líder de la classificació Gianluca Ardenghi, Daniel Aroca, Àlex Suárez, Alberto García Arteche i José Vicente Barcelona.

Les proves que es disputaran seran les següents:
1) Empenta amb Barra (Pole Push). Dins d’un cercle, els atletes hauran d’intentar treure’n el seu oponent, empenyent amb una barra en agafades del darrere. Serà eliminatori i caldrà anar vencent rivals a quarts, semifinals, final i lluites per la resta de llocs.

2) Resistència màxima de Vehicle a Plataforma. S’haurà de mantenir elevat el màxim de temps possible un vehicle amb ajuda de la plataforma, agafada amb les dues mans.

3) Volteig de Fingers. Caldrà elevar aquests barrots de 200 kg de pes el nombre més gran de vegades i deixar-los caure per tornar a començar des de baix. Temps màxim 90 segons. Es prendran temps parcials.

4) Elevacions diverses per sobre del cap. S’elevarà quatre vegades una barra Apollon de 100 kg i posteriorment un cilindre de 120 kg a màximes repeticions en un temps de 90 segons. Es permet mantenir sobre les espatlles els artefactes entre repetició i repetició.
5) Volteig de Pneumàtic. Es voltejarà un pneumàtic de 400 kg el nombre més gran de vegades, en un temps màxim de 90 segons.

La Classificació actual de la LNF-23, després del segon torneig disputat a Àvila, és la següent:

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *