S’aprova la segona certificació de les obres de renovació parcial de la xarxa d’aigua de Can Gordei

La Junta de Govern del 27 de novembre va aprovar, a petició de les regidories d’Urbanisme i del Servei d’Abastament d’aigua, la segona certificació de les obres de renovació parcial de la xarxa d’aigua de Can Gordei per un import de 31.400,02€ (IVA inclòs).

Les obres de renovació parcial de la xarxa d’aigua del Priorat i Can Gordei van començar al mes de juliol i van a càrrec de l’empresa adjudicatària Irriga Water Solutions. L’import total de les obres és de 493.005,27€.

Aquestes actuacions es duen a terme per millorar part de la xarxa d’aigua del Priorat i Can Gordei per així evitar avaries, reduir les fuites i millorar l’eficàcia de la xarxa d’abastament d’aigua al Priorat de la Bisbal i Can Gordei. Amb les obres, s’estan eliminant les canalitzacions provisionals i s’estan instal·lant noves canalitzacions. També se substitueixen o inclouen vàlvules reguladores de pressió a la xarxa, per evitar problemes ocasionats per les sobrepressions. Les obres de Can Gordei inclouen el canvi i soterrament de 693 metres de tub als carrers Llobregat, Ebre, Tordera i Besòs; la instal·lació de 3 vàlvules reguladores al carrer Cinca amb el carrer Noguera Pallaresa, carrer Segre amb l’avinguda de Can Gordei i al carrer Ter amb el carrer Gaià, on també s’instal·larà un comptador volumètric.

Aquestes actuacions de millora compten amb una subvenció de la Diputació de Tarragona per un import de 230.000€.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *