L’Alcalde de Salou amenaça la Generalitat amb un referèndum per decidir sobre el tramvia

L’alcalde de Salou s’ha mostrat disposat a realitzar un referèndum per acceptar o rebutjar el tramvia com una manera de pressionar la Generalitat perquè compleixi amb els compromisos adquirits. Amb aquesta afirmació queda palès que encara no hi ha res de ferm respecte a aquest tema i que totes les possibilitats estan obertes, fins i tot dir adéu per sempre a les vies i tancar aquesta ferida que ha tingut oberta Salou durant dècades.

El passat 4 de desembre va tenir lloc la recepció de l’Alcalde de Salou als mitjans de comunicació amb motiu de les festes nadalenques.

Pere Granados va fer una valoració positiva pel seu partit, la seva coalició electoral, pel seu pacte de govern i, en conseqüència, per al poble de Salou, de l’any que està a punt d’acabar.

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos mitjans de comunicació que van poder parlar distesament tant amb l’Alcalde Pere Granados com amb la resta de regidors del govern de Salou presents.

Aquesta recepció va tenir lloc al restaurant Cook and Travel de Salou on de la mà del xef Josep Moreno, referent i ambaixador de la gastronomia de Salou, vam poder gaudir de les exquisitats pròpies d’una Estrella Michelin.

En resposta a una qüestió formulada pel Diari Esclafit, l’Alcalde Pere Granados es va reafirmar en la seva posició de no permetre el pas per Salou del tramvia si la Generalitat no es fa càrrec dels costos d’urbanització de l’Eix Cívic.

Segons va manifestar, sembla que no hi ha voluntat per part de la Generalitat de complir amb els compromisos adquirits amb l’Ajuntament pel que fa a la financiació, ja que a hores d’ara, una vegada retirades les vies, ja s’haurien d’haver posat a treballar.

De moment sembla que ni tan sols s’ha encarregat cap projecte per dur a terme aquesta urbanització, que hauria de tenir en compte els fonaments de l’aparcament que l’Alcalde té projectat per a aquesta zona.

L’Alcalde, fins i tot, ha arribat a posar damunt de la taula la possibilitat de convocar un referèndum per a que el poble de Salou decideixi si vol que el tramvia torni a dividir la ciutat o, per contra, prefereix tenir un sol poble, és a dir, un eix cívic que uneixi i atregui tot el poble, o una nova via fèrria que separi i deixi en segon lloc les persones.

Desconeixem si finalment la Generalitat accedirà a les legítimes demandes de l’Alcalde de Salou, però coincidim totalment amb ell en què aquest projecte és tan important pel futur dels ciutadans de Salou que requereix d’un referèndum.

Un referèndum per decidir si el poble de Salou vol que les vies tornin a creuar el municipi o vol tenir un veritable Eix Cívic o Via Verda única i exclusivament per a les persones.

Font: Esclafit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *