El Mercat d’Art Jove de Nadal arriba a Valls

El proper 16 de desembre, la plaça Pere Català Roca, situada al cor de Valls, esdevindrà l’epicentre d’una jornada plena d’art, creativitat i festa. En una celebració que coincideix amb el Mercat de Nadal de la localitat, es desplegarà el Mercat d’Art Jove de Nadal, una oportunitat única per acostar-se a la producció artística emergent del territori.

Amb la participació de 22 paradistes, aquest esdeveniment promet ser un reclam per a aquells amants de l’art, la creativitat i la producció local. Les creacions i produccions dels joves artistes del territori seran el punt central d’aquest mercat, que romandrà obert des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre, oferint una jornada completa per gaudir de les obres i adquirir peces úniques que captiven l’esperit nadalenc.

La proposta no es limita únicament al mercat d’art. La joventut de Valls també estarà convidada a participar d’activitats diverses durant aquesta jornada festiva. El Museu Casteller obrirà les seves portes amb tallers de manualitats, una proposta perfecta per als més petits de la casa. Els tallers es desenvoluparan de 10:30h a 13:30h i estaran enfocats a nens i nenes de 5 a 12 anys, oferint una oportunitat única per deixar volar la seva creativitat i destreses artístiques.

A més, a les 12 del migdia, els tallers es clouran, però l’ambient festiu continuarà amb una activitat esperada per molts: el DJ Sampler prendrà els plats a les 17h, oferint una experiència musical en consonància amb l’esperit nadalenc. La música omplirà la plaça Pere Català Roca, creant una atmosfera encisadora que acompanyarà la venda de coca amb xocolata, a càrrec del Cau de Valls, una delícia local per als assistents.

Una de les iniciatives més atractives per als visitants és el sorteig de productes locals. Aquelles persones que realitzin compres a les parades del Mercat d’Art Jove durant el dia tindran l’oportunitat de participar en aquest sorteig, una oportunitat de descobrir i gaudir dels productes artesanals i locals disponibles al mercat.

Aquest esdeveniment no només promou l’art i la creativitat, sinó que també ressalta l’importància de recolzar els talents emergents del territori i fomentar l’economia local. És una ocasió perfecta per als habitants de Valls i visitants per celebrar el Nadal a través de la descoberta i adquisició d’art local, així com per compartir en un ambient festiu i acollidor.

El Mercat d’Art Jove de Nadal no és només una oportunitat per trobar regals únics i originals per a les festes, sinó també una experiència comunitària que ressalta la riquesa artística i cultural de la zona. És una jornada per explorar, compartir i celebrar l’art, la creativitat i la joventut local en un entorn tan màgic com és el Nadal a Valls.

Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *