Gimcana d’aparadors de Nadal a Torredembarra

Del 2 al 30 de desembre de 2023

TROBA L’OBJECTE QUE NO TOCA!


Es tracta d’una proposta lúdic comercial, on els infants i les famílies participen plegats en l’apropament al comerç local. Pretén potenciar el coneixement de l’eix comercial i a la vegada persegueix una funció lúdica i d’oci per als més joves i no tan joves.

Les botigues participants guarniran els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb la botiga ni amb les festes de Nadal; els infants i famílies hauran de trobar els objectes amagats als aparadors i apuntar el nom de l’objecte trobat en aquesta graella. Quan s’hagin trobat tots els objectes s’haurà de dipositar aquest fulletó a les urnes que trobaràs a la Regidoria de Turisme o a l’Ajuntament de Torredembarra i entraràs en el sorteig de fantàstics premis i regals. Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima serà divendres 29 de desembre a les 13.00 h, es revisaran i, totes aquelles que siguin completament correctes, entraran en un sorteig a mà innocent que es realitzarà dimecres 3 de gener a les 20.30 h al Pati del Castell. Només es podrà obtenir un premi per infant. Les botigues participants també tindran l’opció a premi, ja que els participants valoraran també quin ha estat el «L’objecte més original amagat a l’aparador».

La gimcana s’iniciarà el 2 de desembre i finalitzarà el 30 de desembre de 2023. Podran participar els infants nascuts entre els anys 2010 i 2018.

 

DESCARREGA EL FULLETÓ DE LA GIMCANA!!

FULLETÓ GIMCANA DE NADAL

Font: Ajuntament de Torredembarra

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *