Homenatge a Juanita Marro Arasa, veïna dels Reguers, pel seu 100è aniversari

L’Ajuntament de Tortosa ha celebrat avui un acte especial en honor a una de les seves residents més estimades, Juanita Marro Arasa, que ha arribat al seu centenari. L’esperada celebració ha tingut lloc en un ambient emotiu i carregat de records, on amics, familiars i membres de la comunitat s’han congregat per compartir aquest moment tan significatiu.

Juanita Marro Arasa és coneguda pels veïns dels Reguers per la seva vitalitat, saviesa i el seu amor profund per la comunitat. El seu centenari representa no només una fita en el temps sinó també una font d’inspiració per a tots aquells que tenen el plaer de conèixer-la i estar al seu costat.

En aquest acte tan especial, l’alcalde de Tortosa, juntament amb membres de l’equip municipal, ha destacat la importància de reconèixer i honorar la trajectòria vital d’una persona com Juanita Marro Arasa, que ha contribuït tant a la riquesa social i cultural del barri dels Reguers i de la ciutat en general.

El reconeixement a Juanita Marro Arasa no només es limita a la seva edat venerable, sinó que també ressalta la seva dedicació a la seva comunitat al llarg dels anys. Amics i veïns han compartit anecdotes emocionants sobre la seva generositat, la seva força i la seva capacitat per unir a les persones al seu voltant.

Durant l’acte, s’han projectat imatges i vídeos que retraten moments especials de la vida de Juanita Marro Arasa, des dels seus primers anys fins als moments més recents, mostrant la seva connexió profunda amb el barri i el seu paper com a punt de referència per a molts.

La pròpia Juanita, visiblement commoguda per tot l’afecte rebut, ha volgut adreçar unes paraules als assistents, expressant la seva gratitud i amor per la seva comunitat. Amb la seva característica humilitat, ha agraït a tots els presents pel suport i l’estima mostrats en aquesta jornada tan especial per a ella i la seva família.

La celebració del centenari de Juanita Marro Arasa ha estat un recordatori viu de la importància de valors com la dedicació, la solidaritat i el compromís amb la comunitat. El seu llegat perdurarà com un exemple a seguir per a les futures generacions, recordant-nos la importància de cuidar i valorar les relacions humans i el teixit social que conforma el nostre entorn.

L’acte s’ha tancat amb una ovació unànime per a Juanita, acompanyada per les paraules d’agraïment de l’alcalde i l’assegurament de continuar celebrant la vida i l’exemple que representa per a tots.

Aquest homenatge a Juanita Marro Arasa restarà com un episodi imborrable en la memòria col·lectiva dels habitants de Tortosa, subratllant la importància de reconèixer i valorar la contribució de cada persona a la comunitat. Enhorabona, Juanita, pels teus 100 anys i per la teva vida plena d’amor i dedicació als altres.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *