A punt per celebrar Cap d’Any

  • A més del tradicional sopar amb ball de gala, hi haurà una carpa per al jovent.
  • A partir de dilluns 11 de desembre comencen les inscripcions per al sopar i la venda d’entrades per a la carpa jove.

La regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament ja ho té tot a punt per a una nit molt especial, la nit de Cap d’Any. La principal novetat és la Carpa Jove de Cap d’Any, un espai sense servei de barra on hi haurà festa d’1 a 5 h de la matinada amb DJ Adri Bravo i DJ Kataifi.

“D’aquesta manera, i per primera vegada, hi haurà també una opció d’oci per al jovent, una franja d’edat que habitualment celebra el Cap d’Any fora del nostre poble”, explica el regidor de l’àrea, Miquel Roig. Les entrades es podran comprar de l’11 al 27 de desembre i el preu és de 6 euros per a empadronats i de 10 euros per a no empadronats.

Així mateix, i com ja és tradicional, el pavelló municipal acollirà el sopar i la revetlla, amb l’orquestra Swing Latino. Les inscripcions es faran entre l’11 i el 14 de desembre per a les persones empadronades al Morell, i del 15 al 20 de desembre per a tota la resta. Pel que fa al preu, és de 60 euros per a empadronats, de 75 euros per a no empadronats i de 25 euros per a infants.

Tant les entrades de la carpa com les inscripcions del sopar es poden fer al Centre Cultural del Morell, de 16 a 20 hores. Més informació al 977 84 21 76.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *