Ajuntament del Catllar convoca reunió extraordinària per a l’aprovació del pressupost 2024

El consistori de Catllar ha anunciat una convocatòria extraordinària per a l’aprovació del pressupost corresponent a l’any 2024. L’assemblea tindrà lloc en dues dates diferents: la primera el 13 de desembre de 2023 a les 8:15 i, si escau, una segona convocatòria el 18 de desembre de 2023 a la mateixa hora. La Sala de Plens serà el punt de trobada per a aquesta sessió crucial per al desenvolupament i la planificació de les polítiques locals.

Aquesta decisió ve marcada pel requeriment d’aprovar el pressupost que regirà les polítiques públiques i les inversions en el pròxim exercici. Els membres de l’ajuntament són convocats per a una reunió on s’establiran les bases financeres per a l’execució de projectes, serveis i iniciatives que afecten directament la comunitat de Catllar.

Dins del marc legal establert, s’han realitzat els tràmits corresponents per a la notificació i la convocatòria als membres que conformen aquest òrgan col·legiat. Això s’ajusta a la transparència i l’obertura en el procediment administratiu, garantint la participació i la presència dels representants locals.

L’ordre del dia de la convocatòria es presenta amb una única qüestió: la proposta d’aprovació del pressupost general per a l’any 2024. Aquest punt, identificat com a «Expedient 2425/2023», és el nucli de la reunió, on es discutirà i, en cas que sigui viable, s’aprovarà el marc financer que determinarà les accions i els projectes de l’ajuntament per al proper any.

En aquest sentit, s’espera que la sessió sigui el punt de partida per a debats constructius sobre les inversions prioritàries, les àrees que requereixen més atenció i els plans que donaran resposta a les necessitats locals. Aquesta aprovació del pressupost és fonamental per al funcionament òptim del municipi i per al desenvolupament continuat de Catllar en àmbits clau com l’educació, la sanitat, les infraestructures i altres àrees fonamentals per al benestar de la ciutadania.

És crucial ressaltar la importància de la participació ciutadana en aquest procés. Els pressupostos locals són una eina clau per a traduir les necessitats i les demandes dels habitants en accions concretes i polítiques públiques tangibles. Així, la comunitat de Catllar està convidada a seguir de prop aquesta reunió, ja que les decisions que s’hi prenguin marcaran el futur immediat del municipi.

En resum, la convocatòria extraordinària de l’Ajuntament del Catllar per a l’aprovació del pressupost 2024 és un moment decisiu per al futur del municipi. Aquesta reunió no només defineix les línies financeres, sinó que també representa una oportunitat per a la participació i la col·laboració de la comunitat en la construcció d’un Catllar millor i més preparat per als reptes venidors.

Podeu seguir la sessió del Ple mitjançant el següent codi QR,
  o a través de l’ enllaç al canal de youtube de l’ Ajuntament:
https://www.youtube.com/c/AjuntamentdelCatllar 
Accediu aquí al portal de la transparència

Font: Ajuntament del Catllar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *