L’Ajuntament d’Alcanar posa en marxa una nova edició de la campanya “Joguines vives”

L’objectiu és fomentar un consum responsable i sostenible, al mateix temps que també es promou la solidaritat perquè totes les famílies tinguin accés a les joguines

Amb l’arribada del Nadal l’Ajuntament torna a endegar la iniciativa “Joguines vives” per donar una segona vida als joguets que ja no es fan servir. Les famílies que ho desitgen poden entregar, entre altres, jocs de construcció i de taula, cuines, tricicles, camions, nines, disfresses, contes, trencaclosques, cotxes petits, etc. Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran brutes, trencades o deteriorades, ni tampoc bèl·liques, sexistes o publicitàries.

La regidora de d’Afers Socials i Famílies, Mar Sancho, ha indicat que “Joguines vives és una campanya amb dos objectius clars, el primer, és fomentar un consum responsable i sostenible basat en les tres ‘R’ Reduir, Reutilitzar i Reciclar, mentre que el segon objectiu és promoure la solidaritat perquè les famílies amb menys recursos també puguin accedir a les joguines”.

Les persones d’Alcanar interessades en participar es poden adreçar el dimarts 12 de 15h a 17h, dijous 14 de 17h a 19h i dissabte 16 de 10h a 12h de desembre a la Cisterna del Vall per deixar les joguines que ja no s’utilitzen, d’altra banda, les famílies que vulguin recollir-les ho podran fer el 18 de 15 a 17 i el 20 de 16h a 19h de desembre al mateix espai. En el cas de les Cases, el dia 15 de desembre es podran deixar les joguines a la planta baixa del Casal de Jubilats, en horari de matí de 9:30h a 12h, mentre que la recollida es podrà fer el mateix dia en horari de tarda, de 15h a 16:30h.

Cal destacar que no serà imprescindible haver aportat una joguina per poder-ne recollir una altra i que es podrà optar a un lot de joguines per infant. Així mateix, el nombre d’infants s’haurà d’acreditar davant la persona que faci les entregues amb el llibre de família o document acreditatiu similar. 

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *