L’Arboç organitza la 5ª Sant Silvestre Solidària – Cap infant sense joguines!!

La Cursa/caminada tindrà lloc el dissabte 30 de desembre de 2023 a les 17 hores. Enguany també hi haurà curses infantils per a nenes i nens dels 3 als 11 anys.

L’Arboç organitza per cinquena vegada la Cursa Sant Silvestre solidària – Cap infant sense joguines!! Es tracta d’una cursa competitiva i caminada solidària de 5 km. Tant la sortida com l’arribada serà al Poliesportiu Municipal de l’Arboç (Plaça Catalunya). El circuit de la cursa d’aquesta edició serà de nova creació. El track de la cursa es farà públic demà divendres.

Enguany es realitzarà per primera vegada curses infantils per a nenes i nens de 3 a 11 anys, per tal d’oferir la possibilitat de participar fins i tot als més petits de casa.

Inscripcions obertes.

Les inscripcions ja estan obertes online a l’enllaç: https://www.athleticevents.net/cursa/sant-silvestre-solidaria-de-l-arboc-437

Els preus de participació són de 12 € per la caminada i 15 € per la cursa 5k. Es reservaran 20 dorsals pel mateix dia de la cursa a un preu de 13 € la participació en la caminada i 16 € la cursa. Els preus de les curses infantils serà de 6€ amb samarreta tècnica normal.

Afanya’t!! Els corredors que s’inscriguin durant els pròxims 6 dies, fins al 12 de desembre de 2023, rebran una samarreta tècnica d’alta qualitat TEAMERGY. Els corredors que s’inscriguin entre el 13 i el 28 de desembre rebran una samarreta tècnica normal. El tancament d’inscripcions online serà el dijous 28 de desembre a les 00:00 h. Les corredores que ho vulguin podran adquirir una samarreta tècnica específica amb un tallatge diferent.

Per a fer la inscripció presencial és necessari portar targeta bancària per a fer el pagament a la Casa de Cultura (Punt d’informació Juvenil, carrer Major, 37. 43720 l’Arboç), de dilluns a dijous de 18 h a 20 h

Per a qualsevol dubte contacteu pel Facebook, o al mail: mrio@arbocenc.cat

Dos euros de cada inscripció es destinaran de forma solidària a comprar joguines per als nens i nenes més desfavorits dels dos municipis. Aquesta cursa i caminada és organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç.

Més informació a: https://www.facebook.com/SantSilvestreSolidaria/

Font: Ajuntament de l’Arboç

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *