Millora de l’àrea recreativa del Montmell amb una subvenció de la Diputació de Tarragona

El passat 13 de desembre de 2022, l’Ajuntament del Montmell va ser l’afortunat receptor d’una subvenció nominativa concedida per la Diputació de Tarragona. Aquesta injecció financera, amb un import total de 15.000 €, té com a objectiu la millora de l’Àrea Recreativa Forestal del Montmell, un espai emblemàtic que ha estat objecte d’actuacions destinades a la seva modernització i enriquiment.

Les àrees recreatives són elements clau en la promoció del lleure, especialment en espais forestals com els del Montmell. Aquesta subvenció ha estat destinada a diverses actuacions que busquen enriquir l’experiència dels visitants i millorar les instal·lacions existents.

Una de les principals actuacions que s’ha dut a terme amb aquesta subvenció és la instal·lació de nous jocs infantils. Aquesta mesura no només fomenta l’oci entre els més petits, sinó que també afavoreix la convivència familiar i atreu a nous visitants.

A més a més, s’ha realitzat un avenç cap a la sostenibilitat energètica en la zona. El subministrament elèctric de l’església mitjançant plaques fotovoltaiques representa un pas ferm cap a un ús més eficient i responsable dels recursos disponibles. Aquesta iniciativa respon a la creixent preocupació per la conservació del medi ambient i l’aplicació de solucions verdes en espais públics.

L’arranjament de la zona de la caseta de serveis és una altra de les millores realitzades. Aquesta acció pretén no només millorar l’aspecte visual de la zona, sinó també garantir una millor infraestructura per als visitants que busquen serveis bàsics en aquesta àrea forestal.

La senyalització de l’espai també ha estat objecte d’atenció en aquest pla de millores. La millora d’aquest aspecte té com a finalitat facilitar la ubicació i orientació dels visitants, millorant així la seva experiència i seguretat mentre gaudeixen dels bells entorns naturals del Montmell.

A més a més, s’ha dut a terme la millora d’un tram del camí d’accés. Aquesta acció és fonamental per garantir un accés adequat i segur a l’Àrea Recreativa, eliminant possibles barreres i facilitant la visita dels ciutadans.

La compra d’eines per al manteniment de l’espai ha estat una altra de les inversions d’aquesta subvenció. Aquesta mesura és clau per assegurar un manteniment òptim de les instal·lacions i garantir la seva durabilitat en el temps, oferint als visitants un espai en òptimes condicions.

En resum, aquesta subvenció de la Diputació de Tarragona ha estat fonamental per a la millora de l’Àrea Recreativa Forestal del Montmell. Les actuacions dutades a terme han estat variades i orientades a enriquir l’experiència dels visitants, garantint alhora la preservació i conservació d’aquest espai natural emblemàtic.

Aquest tipus d’inversions no només repercutiran positivament en el gaudi dels usuaris locals i visitants, sinó que també contribuiran a reforçar el valor turístic i natural del Montmell, consolidant-lo com un destí atractiu per a aquells que busquen gaudir de la bellesa dels entorns naturals i les comoditats d’una àrea recreativa ben equipada i mantinguda.

Font: Ajuntament del Montmell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *