Nerea Guiu guanya la setena edició de #Raconsipaisatges

  • La fotografia és una composició presa el dia de Sant Jordi, amb la façana de l’Ajuntament i la geganta Clariana com a protagonistes.
  • El consistori ha seleccionat la captura que il·lustrarà el calendari del municipi pel 2024 a través d’un concurs entre el veïnat.

Una fotografia de la diada de Sant Jordi, amb la façana de l’Ajuntament guarnida amb roses vermelles i la geganta Clariana en primer terme, és la imatge guanyadora del setè concurs #Raconsipaisatges, que la regidoria de Comunicació del consistori municipal va posar en marxa per tal d’il·lustrar el calendari del 2024 del municipi. La seva autora és Nerea Guiu Sangrà.

La decisió la va prendre, el passat 20 de novembre, un jurat format, a més de per un tècnic i un responsable de l’Ajuntament, pels membres de l’estudi creatiu Pàkaru i la fotògrafa tarragonina especialitzada en viatges Laia Díaz. Tots ells van valorar, de la fotografia guanyadora, el bon enquadrament, la llum, així com la fusió de cultura popular i patrimoni arquitectònic, que la fan una imatge molt representativa de l’esperit morellenc.

El lliurament del premi s’ha dut a terme aquest passat cap de setmana, coincidint amb la Fira de Nadal, i la guanyadora va rebre dos vals de 75 € per bescanviar en material: l’un, a Informàtica Morell, i l’altre, a Bridó Fotografia.

Eloi Calbet, alcalde i també regidor de Comunicació, exposa que el certamen fotogràfic “és una bona manera de fomentar la participació ciutadana en qüestions municipals”, malgrat un lleuger descens en el nombre d’imatges presentades. De cara a la pròxima edició del #Raconsipaisatges ja es pensa en noves fórmules per engrescar la ciutadania.

Aconsegueix el calendari municipal

Els calendaris municipals es podran aconseguir molt aviat, utilitzant els vals que es repartiran per totes les cases, a les oficines de l’Ajuntament. Es podran recollir exemplars fins al 31 de gener.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *