Obertes les inscripcions als Casals d’hivern per als infants d’Altafulla

Conte de Nadal d’en Burxat Scrooge i dues propostes de lleure per ajudar a la conciliació laboral a les famílies d’Altafulla en les vacances de Nadal

Enguany l’Ajuntament d’Altafulla i l’entitat educativa Viu Lleure han organitzat dos Casals d’hivern; un a l’escola El Roquissar els dies 21, 22 i 23, i un altre a l’escola La Portalada els dies 27, 28 i 29 de desembre en horari de matí de 10 a 13 h. Les inscripcions s’obren inscripcions a partir del dia 1 de desembre al web: viulleure.cat. Per a més informació posa’t en contacte amb Viu Lleure.

Per primera vegada al municipi es duu a terme un casal d’hivern que ajudarà a la conciliació laboral de les famílies durant aquests dies de festiu escolar. Ambdós casals seran gratuïts, amb places limitades i amb servei d’1 vetllador per casal. En cas que les famílies es vulguin apuntar als dos casals, podran inscriure als infants assenyalant l’opció de preferència i restaran en llista d’espera per l’altra. D’aquesta manera més infants del municipi podran optar com a mínim a un casal, si així ho necessiten.

A més, es farà un servei d’acollida com a extra amb horari de 9 a 10 hores amb un preu de 5 euros per dia i 10 euros pels tres dies de casal.

La temàtica dels casals serà el Conte de Nadal d’en Burxat Scrooge, adaptació del clàssic Conte de Nadal de Charles Dickens. En aquesta ocasió és protagonista en Burxat, un dels personatges amics de Gaia, l’ésser màgic que acompanya als infants durant tots els casals. En aquests espais de lleure educatiu els infants faran dinàmiques de gestió emocional, molts jocs i manualitats.

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *