Per Nadal, ‘Fem el Vermut a Salou!’

Aquesta iniciativa, impulsada per l’AEH Salou, en col·laboració amb la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, promet transformar les tardes de la ciutat en un autèntic homenatge a aquesta beguda tan genuïna.

Amb la participació de vint establiments destacats, visitants i residents podran gaudir d’una experiència gastronòmica única cada dia, de les 12 a les 15 hores. Aquesta iniciativa es proposa reviure el vermut com a part essencial de les celebracions nadalenques, destacant la seva elaboració tradicional amb herbes aromàtiques i la seva estreta relació amb la identitat de la regió, especialment del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Els participants a «Fem el Vermut a Salou» inclouen una àmplia gamma d’establiments: Huma, Cook and Travel, Mrkt Gastrobar, La Gresca, Malapecora Restaurant, Mesón Restaurante Pa i Oli, Circus Bar, Coffee Break Salou, Theatre Town, Vermuteria Cal Tito, Pizzeria l’Autèntica, Bar Pascual, Cafè Sol, 3 Sushi Salou, Tabaré Gastrobar, Famous Dave’s, Pizzeria Cheers, Cafeteria Guay i El Totxo Taverna. Aquesta diversitat garanteix una oferta rica i variada, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tots els gustos.

La festa del vermut no només és una oportunitat per gaudir d’una beguda de qualitat i una degustació exquisida per només 6 euros, sinó que també és una finestra a la cultura i la tradició local. «Fem el Vermut a Salou» es converteix així en una cita imprescindible per a qui vulgui experimentar l’aperitiu en un ambient social en període de Nadal.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *