Segur de Calafell comença el cicle nadalenc amb l’encesa de llums i la Fira de Nadal

El nucli es dinamitzarà amb una programació d’activitats pròpies, amb la col·laboració del comerç

El nucli de Segur de Calafell comença aquest cap de setmana vinent la celebració del cicle nadalenc amb dues activitats: la festa d’encesa oficial de llums i la Fira de Nadal. Serà el tret de sortida d’una programació que Segur comptarà amb un bon grapat d’actes, inclosa també, i per segon any consecutiu, una festa de Cap d’Any.

Dissabte, 9 de desembre, es farà l’encesa oficial de llums. Serà, a partir de les 18 hores, a la plaça Mediterrani. HI haurà follets de Nadal, compte enrere, pintacares, música, photocall, lliurament de cartes al Pare Noel, tallers i animació musical itinerant.

I diumenge, 10 de desembre, hi haurà la Fira de Nadal, de 10 a 14 hores, a la plaça del Port. Hi haurà parades d’entitats culturals, socials i educatives del municipi, tallers, animació i lliurament de cartes al Pare Noel. A les 12 hores, hi haurà un espectacle infantil.

El programa complet de Nadal, tant a Segur com en el conjunt del municipi, pot consultar-se en una web específica. Aquesta programació té la voluntat de dinamitzar Segur en aquestes dates, de la mà del comerç del nucli, mitjançant l’Associació Comerciants Segur de Calafell.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *