Semàfors a la Papiola el proper any 2024

L’Ajuntament d’Albinyana ha anunciat un projecte imminent després de la finalització de les obres de millora dels vials de la C-51: la instal·lació de semàfors a la zona de la Papiola. Aquesta decisió arriba amb l’objectiu de regular el trànsit i millorar la seguretat viària d’aquest sector.

Els semàfors seran ubicats tant a l’entrada com a la sortida de la urbanització. Aquesta mesura no només preten regular el trànsit sinó també optimitzar les connexions dels vehicles en aquesta àrea.

L’ajuntament ha subratllat la importància de sincronitzar els semàfors per minimitzar les esperes i mantenir un flux continu de vehicles.

Aquest nou sistema de regulació del trànsit s’uneix a altres iniciatives impulsades per l’Ajuntament d’Albinyana, com la millora de la senyalització i la creació de zones de vianants, amb l’objectiu de millorar la convivència entre vehicles i vianants i promoure la seguretat en aquest espai compartit.

Pel que fa a la sostenibilitat, s’ha destacat que la nova infraestructura inclourà sistemes que optimitzaran el consum energètic dels semàfors, prioritzant solucions més eficients i respectuoses amb el medi ambient.

Encara que aquest nou sistema de regulació del trànsit és vist com un avanç cap a la millora de la seguretat viària, es destaca la necessitat de mantenir un seguiment continuat i una comunicació oberta amb els residents per abordar qualsevol inconvenient que pugui sorgir.

L’Ajuntament d’Albinyana enceta aquest nou capítol en la seva aposta per millorar la mobilitat i la seguretat viària, preparant el terreny per a una regulació del trànsit més eficient i ordenada a la zona de la Papiola.

Font: Ajuntament d’Albinyana

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *