Activitats solidàries al Mercat Central de Tarragona

El Mercat Central de Tarragona, un punt neuràlgic de la vida quotidiana a la ciutat, s’uneix a una noble iniciativa per celebrar les festes nadalenques amb una dosi extra de solidaritat. Els propers dies 9 i 16 de desembre, es durà a terme una jornada de recollida de joguines, organitzada conjuntament amb la Creu Roja Juventut de Tarragona.

La iniciativa es desplegarà a la Plaça Corsini, ubicada en les proximitats del Mercat Central, de 10 a 13 hores. L’objectiu principal és aconseguir joguines noves, fent especial èmfasi en aquelles que no reforcin estereotips de gènere ni promoguin la bel·licisme. Aquesta acció, més enllà de ser un mer gest, pren una dimensió social important al fomentar la igualtat de gènere i la promoció de valors de pau i convivència.

La iniciativa no només consistirà en la recollida de joguines, sinó que també ofereix una experiència enriquidora per a tota la família. Sota el lema «Jocs a la Plaça», es duran a terme diverses activitats per a petits i grans, amb l’objectiu de promoure la diversió i l’entreteniment sostenible. Aquesta proposta s’alinea amb la filosofia del Mercat Central de Tarragona, que va més enllà de ser un mer espai comercial, convertint-se en un punt de trobada i cohesió social per a la comunitat.

Els organitzadors conviden a tothom a participar activament en aquesta jornada solidària, aportant la seva granet de sorra per fer més feliços aquells que, per diverses circumstàncies, no tenen la mateixa sort durant aquestes festes. La idea de promoure joguines que fomentin valors d’igualtat i respecte reflecteix l’esperit inclusiu i compromès que caracteritza aquesta campanya.

El Mercat Central de Tarragona, sempre compromès amb les iniciatives que promouen el benestar i la solidaritat a la ciutat, se suma amb entusiasme a aquesta activitat. La seva implicació en aquesta jornada no només respon a una qüestió de responsabilitat social corporativa, sinó que també sorgeix del convenciment que la unió de forces entre agents socials és fonamental per construir una societat més cohesionada i justa.

El paper de la Creu Roja Juventut de Tarragona en aquesta iniciativa és essencial. El seu compromís i dedicació envers les accions de suport i solidaritat la converteixen en una peça clau per al bon desenvolupament d’aquesta jornada. La seva tasca en la recollida, distribució i gestió de joguines és un exemple clar del treball en xarxa amb altres entitats per aconseguir un impacte positiu a la comunitat.

Així, l’activitat programada per al 9 i 16 de desembre a la Plaça Corsini es converteix en una oportunitat imperdible per a tothom interessat a contribuir amb una causa solidària. A més de brindar un espai d’esbarjo i entreteniment per a tota la família, és una ocasió per mostrar el suport a aquells que necessiten una mica d’ajuda per gaudir plenament d’aquestes festes nadalenques.

En definitiva, el Mercat Central de Tarragona s’engresca a acollir aquesta acció solidària, demostrant que la unió d’esforços per a causes nobles és clau per teixir una xarxa de suport i ajuda mútua a la comunitat. La invitació està feta: aportar una joguina nova i sumar-se a la jornada «Jocs a la Plaça» és una forma senzilla, però significativa, de contribuir a fer del Nadal una època més especial per a tots.

Font: Mercat Central Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *