El valor de la família i els éssers estimats en un programa nadalenc carregat d’aventures i emocions

El cinema infantil en català pren un gir emocionant a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa amb la presentació del programa nadalenc que inclou la projecció de la pel·lícula «Operació Pare Noel» juntament amb tres curtmetratges fascinants. Un esdeveniment organitzat per Òmnium Cultural que promet transportar els espectadors a un món ple de sorpreses, emocions i molta neu, alhora que destaca l’importància de la família i l’estima pels éssers estimats.

El protagonista d’aquesta pel·lícula, William, un jove de 10 anys, habita en una mansió imponent al costat dels seus pares, figures milionàries que sovint es troben absents. Acostumat a tenir-ho tot, el seu desig per aquest Nadal és peculiar: en lloc de les joguines convencionals, anhela res més i res menys que la presència del mateix Pare Noel. Aquesta peculiar petició desencadena una sèrie d’esdeveniments inesperats i màgics que converteixen aquesta producció en un viatge ple d’aventures.

La pel·lícula, dirigida per Marc Robinet, té una durada de 56 minuts i es projectarà el proper dijous, 14 de desembre, a les 18 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Amb una recomanació d’edat a partir de 5 anys, aquesta projecció sorgeix com una oportunitat imperdible per a tota la família.

El Cine Xic presenta aquesta cita com una joia del cicle de cinema infantil en català, oferint als joves espectadors i als seus acompanyants una experiència cinematogràfica única. Aquesta iniciativa no només busca entretenir, sinó també transmetre valors com la importància de la unió familiar, l’apreciació pels éssers estimats i la màgia de la temporada nadalenca.

Amb el suport d’Òmnium Cultural, aquest esdeveniment pretén crear un espai d’unió i entreteniment per a totes les edats, promocionant la cultura catalana i oferint una experiència enriquidora per a tots els assistents. La projecció d’aquesta pel·lícula i els curtmetratges associats es converteixen, així, en una oportunitat de celebrar la temporada de festes en comunitat, ressaltant valors essencials que sovint es perden en la voràgine del consumisme nadalenc.

El cinema en català es converteix, una vegada més, en una eina poderosa per connectar, emocionar i transmetre missatges significatius, especialment en un moment tan emblemàtic com les festes de Nadal. La màgia del cinema s’uneix a la profunditat del missatge, creant una experiència que no només captiva sinó que també ofereix una oportunitat d’aprenentatge i reflexió per a tota la família.

En resum, l’esdeveniment que acull la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa es presenta com una cita imprescindible per a tots aquells que desitgen viure la màgia del cinema en català, envoltats d’aventura, emocions i el record constant del valor de la família i els éssers estimats. Una experiència enriquidora que promet ser un punt àlgid en la celebració de les festes nadalenques, un record viu del veritable significat d’aquestes dates tan especials.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *