Inauguració de la 7a Mostra de Pessebres i Diorames d’Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ha obert les portes a una tradició hivernal que omple de magia els racons del seu Museu Etnològic.

La setena edició de la Mostra de Pessebres i Diorames d’Altafulla s’ha inaugurat recentment, oferint als visitants l’oportunitat de submergir-se en una atmosfera de pau i reflexió pròpia de les festes nadalenques.

El Museu Etnològic d’Altafulla s’ha transformat en un escenari de representacions artístiques que captiven l’esperit de la temporada. Els detalls exquisits dels pessebres, acompanyats dels diorames meticulosament elaborats, transporten als espectadors a escenes tradicionals i imaginatives.

El calendari d’exposició ofereix als interessats diverses oportunitats per descobrir aquesta exposició tan especial. Els dissabtes, l’exposició estarà oberta de 17.30h a 20h, mentre que els diumenges i festius acollirà els visitants des de les 11.30h fins a les 14h. Aquesta experiència única estarà disponible fins al 7 de gener, tot i que cal tenir present que l’espai romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 de gener.

La Mostra de Pessebres i Diorames d’Altafulla ha esdevingut un punt de trobada imperdible per als habitants locals i els visitants de la zona durant les festes de Nadal. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Altafulla posa de manifest el valor de preservar i compartir les tradicions culturals que defineixen la identitat d’un territori.

La delicadesa amb què s’ha preparat aquesta mostra evidencia la dedicació dels artistes i col·laboradors que hi han participat. Els detalls minuciosos dels pessebres, des dels personatges als paisatges, revelen hores de feina i passió invertides en cada representació.

El públic que s’apropa a aquesta exhibició no només gaudeix de la bellesa artística dels pessebres i diorames, sinó que també té l’oportunitat de connectar amb la tradició i l’espiritualitat que caracteritza aquesta època de l’any. A través d’aquesta mostra, es fomenta la reflexió i la contemplació del significat profund de la celebració nadalenca.

La diversitat de peces i la varietat de representacions ofereixen una experiència enriquidora per a persones de totes les edats i orígens. Des dels més joves fins als més grans, la Mostra de Pessebres i Diorames d’Altafulla convida a la comunitat a compartir un espai de trobada cultural i espiritual.

Aquest esdeveniment, més enllà de ser una exposició artística, representa un testimoni viu de la riquesa cultural d’Altafulla i un homenatge als costums i valors que defineixen la comunitat.

En conclusió, la 7a Mostra de Pessebres i Diorames d’Altafulla s’erigeix com un espai de trobada i reflexió, convidant a la comunitat local i als visitants a compartir l’esperit nadalenc a través de la bellesa artística i la preservació de les tradicions ancestrals. Una oportunitat única per connectar amb l’essència d’aquestes festes i celebrar la cultura i la creativitat que defineixen aquest indret.

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *