Junts per Tortosa reclama que els Reguers i Vinallop també puguin disposar de caixer automàtic al poble


La regidora Anna Rehues defensa al plenari que s’inclogui Vinallop i Els Reguers al pla d’inclusió financera de la Diputació de Tarragona.

El passat ple ordinari de l’Ajuntament de Tortosa, celebrat el 4 de desembre, la regidora reguerenca Anna Rehues, va defensar la inclusió de les pedanies de Vinallop i Els Reguers al pla d’inclusió financera de la Diputació de Tarragona.

«Tot i tenir menys de 1.000 habitants, al no ser EMD ni municipi, Vinallop i Els Reguers no poden incloure’s al pla, tal i com està plantejat», ha explicat Rehues, qui ha reivindicat que es pugui revertir aquesta situació i s’inclogui ambdós pobles, donat que «aquesta mesura ajuda a frenar l’exclusió financera de les zones rurals».

La regidora també ha posat en valor iniciatives com les dutes a terme el passat mandat pel govern de Junts per Tortosa que contribueixen a dotar de més serveis els pobles del municipi i contribuir així a frenar el despoblament rural. «La creació de les llars d’infants públiques als pobles de Vinallop i als Reguers durant el passat mandat ha permès retenir els més petits i garantir la continuïtat de les escoles rurals», ha reivindicat Anna Rehues.

Font: Junts per Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *