L’Ajuntament de Querol celebra la 3a Fira de Nadal amb artesania local

El proper 9 de desembre, el Local Social de Ranxos de Bonany acollirà la tercera edició de la Fira de Nadal d’Artesania de Querol, un esdeveniment esperat que posa de relleu el talent i la creativitat dels artesans locals.

El Mercat d’Artesania Local promet ser un punt de trobada per als amants de la tradició i la qualitat. Entre les diverses propostes destaquen les loies treballades amb fusta, una autèntica expressió de destresa i amor pel material que fascina i enamora a tots els visitants.

A més, els assistents tindran l’oportunitat d’endinsar-se en l’univers dels vins i caves ecològics, una mostra de la producció sostenible i la excel·lència enològica que caracteritza la regió.

Els treballs en fusta ocuparan un lloc central en aquesta celebració, oferint una visió detallada i apassionant dels processos artesanals. Els visitants podran descobrir la minuciositat i la bellesa de les peces elaborades amb habilitat i dedicació.

La varietat d’opcions també inclou bosses de ganxet i roba, així com catifes teixides amb esmero, aportant a l’espai una paleta de colors i textures que captivaran els interessats en l’artesania tradicional.

Amb la presència de més de 20 artesans de la proximitat, la fira es converteix en un punt neuràlgic de la creativitat local. Aquesta gran diversitat d’expositors demostra la riquesa i la vitalitat del teixit artesanal a Querol i les zones veïnes.

Les activitats programades estan pensades per a tota la família. Els més petits gaudiran d’inflables i jocs gegants que faran les delícies dels més aventurers. A més, els amants dels reptes podran provar la seva punteria en els llocs habilitats per a aquesta finalitat.

La diversió no s’atura aquí: un taller de globoflèxia despertarà la creativitat dels participants, oferint la oportunitat de crear figures úniques amb globus, mentre que la presència del Bústia i patge Reial afegirà una dosi extra d’il·lusió a l’ambient nadalenc.

Per culminar la jornada amb una tradició plena d’emoció i somriures, els assistents tindran l’oportunitat de fer cagar el Tió, una pràctica que manté viva la màgia de la temporada i convida a compartir moments únics en companyia dels éssers estimats.

La Fira de Nadal d’Artesania de Querol promet ser un esdeveniment inoblidable, un punt de trobada per a la comunitat i una oportunitat per aprofundir en les arrels, la cultura i la creativitat del territori. El Local Social de Ranxos de Bonany es convertirà, un any més, en el testimoni privilegiat de la passió artesanal i l’esperit nadalenc que uneix a tots els qui s’apropin a gaudir d’aquesta festa plena de vida i tradició.

Font: Ajuntament de Querol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *