Teatre per a l’ànima: «això no és vida» a la Societat

El teatre, en la seva amalgama d’emocions, històries i personatges, torna a ser l’eix vertebrador de l’esperit nadalenc a la Societat. Com cada any, l’esperada representació nadalenca es desplegarà davant del públic el proper diumenge, 17 de desembre, a les 19:00h. Aquesta vegada, l’escenari es convertirà en l’espai on prendrà vida l’obra «Això no és vida», una història fascinant basada en el text del mateix nom de Sergi Belbel, Albert Espinosa i David Plana, sota l’adaptació de T de Teatre.

El cor i l’ànima d’aquesta magnífica obra resideixen en els actors i actrius que prenen el relleu en aquesta representació. Amb la participació de figures com Asunció Turdiu, Ramon Rovira, Marc Ferré, Isabel Perales, Josep Pallarès, Àngels Socias i Aniol Vidal, l’elenc promet transportar als espectadors a través d’un viatge emocional fascinant, des de la rialla fins a la reflexió més profunda.

És important destacar la col·laboració d’altres membres essencials de l’obra, com Joanet Banach, Santi Sancho, Jordi Ferran M, Jordi Ferran, Joanjo Vidal, David Guasch, Esther Vives, Àngels Carnicero, Arlette Poch, Iolanda Poch, Roser Ferré, M. Montserrat Cafiellas, Neus Montero, Silvia Ferré i la Junta de la Societat. Tots ells, amb la seva dedicació i talent, aporten al muntatge un valor afegit que sens dubte enriquirà l’experiència teatral.

Més enllà de l’entreteniment i la fascinació per l’art dramàtic, aquesta representació té un caràcter solidari i compromès amb la comunitat. La recaptació generada per la venda d’entrades serà destinada a La Marató de TV3, una iniciativa que des de fa temps s’ha convertit en un símbol de solidaritat i suport a la recerca científica per a malalties que afecten milers de persones.

La Societat, amb més de set dècades d’història, continua consolidant-se com a espai cultural de referència a la nostra comunitat. Fundada l’any 1947, ha estat el nucli que ha alimentat i promogut diverses expressions artístiques, i el teatre ha estat una de les seves pedres angulars.

El teatre, com a art viu i en constant evolució, ofereix l’oportunitat única de connectar amb les emocions i les vivències de cada espectador. És en aquest espai, en el qual les històries prenen vida, on es generen records i es desvetllen passions.

La representació de «Això no és vida» promet ser un espai d’exploració emocional, una travesia que captivarà l’ànima dels assistents i els transportarà a universos paral·lels on el drama i la comèdia es fusionen per crear una experiència que perdurarà molt més enllà dels límits de l’escenari.

Amb el teló a punt de pujar i les llums que il·luminaran els protagonistes d’aquesta història, la Societat obrirà les seves portes per acollir una nit de magia, emoció i solidaritat. És l’hora de deixar-se endur per les emocions i viure una experiència única que només el teatre pot oferir.

Amb la certesa que aquesta representació marcarà un abans i un després en els cors dels assistents, l’esperit de la temporada nadalenca pren forma amb el teatre com a protagonista indiscutible. La Societat esdevé el punt de trobada per a aquells que busquen emocions, connexions i vivències que perduraran en la memòria col·lectiva.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *