TikTok i el Comerç Minorista: El Taller que Potenciarà els Negocis a Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant

El proper dimarts 12 de desembre, una oportunitat innovadora arriba a l’Hospitalet de l’Infant, de la mà de la Cambra de Comerç de Reus. Aquesta institució oferirà un taller gratuït sobre l’ús de TikTok, dirigida exclusivament als professionals del sector comercial del municipi.

Aquest esdeveniment representa una passa cap a l’adaptació i aprofitament de les noves tecnologies en l’àmbit del comerç. A càrrec de Tània Sala, de Nuvol Blanc Comunicació, aquesta sessió té com a objectiu principal proporcionar als assistents les eines i estratègies necessàries per integrar efectivament TikTok en els seus negocis.

L’horari previst per al taller serà de 13:30 a 16:30 hores, amb una pausa per dinar. A més, el lloc triat per a aquest esdeveniment formatiu serà el Centre Cultura Infant Pere, situat al Carrer Ramen Berenguer IV, 2.

Les inscripcions segueixen obertes i es poden gestionar a través del Departament d’Empreses de la Cambra Reus, mitjançant el correu electrònic empreses@cambrareus.org o mitjançant el contacte directe amb Gemma Vallverdú al número de telèfon 661317564.

Aquesta iniciativa reflecteix una clara intenció d’aproximar les noves tendències digitals al teixit empresarial local. TikTok, una plataforma predominantment associada a la generació de contingut entre joves, ha demostrat un potencial sorprenent en l’àmbit comercial. Amb la seva capacitat d’arribar a una àmplia audiència mitjançant vídeos creatius i dinàmics, esdevé una eina poderosa per a la promoció i el creixement dels negocis.

El valor d’aquest taller rau en la seva capacitat per ensenyar estratègies específiques per aprofitar TikTok dins del marc del comerç minorista. La formació serà impartida per una experta en comunicació digital, Tània Sala, reconeguda per la seva experiència i coneixements en el camp.

Aquesta oportunitat de formació gratuïta és una ocasió imperdible per als professionals del comerç de Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant per aprendre a utilitzar aquesta plataforma de manera eficaç i productiva.

El suport de la Cambra de Comerç de Reus en la facilitació d’aquest taller destaca el seu compromís amb la modernització i l’optimització dels recursos disponibles per als empresaris locals. A més, la col·laboració amb professionals experimentats com Tània Sala reafirma la seriositat i la qualitat de l’ensenyament que s’oferirà en aquesta jornada.

En resum, el taller sobre l’ús de TikTok en el comerç minorista, organitzat per la Cambra de Comerç de Reus, representa una oportunitat única per als professionals del sector a Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant. Les inscripcions continuen obertes i es preveu que sigui una jornada enriquidora i útil per a tots els participants que desitgin explorar les possibilitats d’aquesta popular plataforma per impulsar els seus negocis.

Per tant, aquells interessats en descobrir com aprofitar al màxim TikTok per a la promoció i el creixement dels seus negocis, no poden deixar passar aquesta oportunitat única que ofereix la Cambra de Comerç de Reus.

No dubteu a inscriure-us i ser part d’aquesta jornada que promet aportar coneixements i estratègies clau per al futur del vostre negoci en l’era digital.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *