Un Pessebre Màgic pren forma a Vila-seca

Les costes de la Pineda es preparen per acollir una tradició encantadora: el Pessebre de Sorra. Aquest any, la 24a edició d’aquesta celebració nadalenca s’engalana amb una temàtica enigmàtica, capturant l’atenció dels locals i dels visitants que s’apropen a la localitat.

Entre el 1 i el 8 de desembre del 2023, els experts en art efímer van donar vida a aquesta obra mestra. Amb habilitat i destresa, van modelar l’arena, transformant-la en figures icòniques que componen l’escenari més emblemàtic de les festivitats nadalenques: el Pessebre. El Parc del Pinar de Perruquet, a la Pineda, es va convertir en l’epicentre d’aquesta màgia efímera, on cada detall prenia forma sota les habilitats dels escultors de sorra.

A partir del 8 de desembre del 2023 fins al 6 de gener del 2024, aquesta obra d’art es revela als visitants en tota la seva esplendor. Els camins de sorra del parc es converteixen en una passarel·la d’emoció i tradició, convidant a explorar cada racó d’aquesta representació única del Nadal.

La temàtica, amagada sota el vel de l’emoció i el misteri, es descobreix a mesura que els visitants es perden en les intricades detallades de les escultures. La interacció amb aquesta obra ofereix una experiència envoltada de calidesa, transportant a cada persona a la màgica història del naixement de Jesús.

Els organitzadors han confirmat l’accessibilitat total a aquesta meravellosa exposició durant tots els dies fins al 7 de gener del 2024, amb entrada lliure per a tots aquells que desitgin experimentar la grandesa d’aquesta tradició catalana. És una oportunitat imperdible per a tothom, des dels més petits fins als més grans, per connectar amb l’esperit de la temporada i maravellar-se davant la destresa dels escultors de sorra.

Els detalls addicionals i el programa complet de les festivitats nadalenques es poden consultar a la pàgina oficial de La Pineda Platja. Allà, els interessats podran trobar informació detallada sobre horaris, activitats especials i altres esdeveniments planificats per fer de les festes una experiència inoblidable.

El Pessebre de Sorra no només ofereix una visió artística sinó que també enforteix els llaços comunitaris. La seva presència a Vila-seca no només és un reclam turístic, sinó una tradició en què els residents locals són una part integral. Així, aquest esdeveniment no només captiva a aquells que arriben de lluny, sinó que també uneix a la comunitat en una celebració de la creativitat i la joia del Nadal.

Amb cada detall meticulosament esculpit i cada raig de sol que il·lumina aquesta obra, el Pessebre de Sorra de Vila-seca no només és una exposició, sinó una celebració vívida de la temporada i un recordatori de l’art efímer i la tradició que captiva el cor de tots els qui la visiten.

En un món en constant moviment, el Pessebre de Sorra es presenta com un recordatori de la bellesa de les tradicions, la seva capacitat d’inspirar i unir a totes les persones, independentment de la seva procedència.

Així, la comunitat de Vila-seca s’engalana per oferir un regal visual i emocional a tots aquells que busquen una experiència única en aquesta temporada de festes.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *