Commemoració dels 30 Anys dels Xiquets de Cambrils amb el Documental ‘100 Piquets, 30 Anys de Bordeus’

L’Ajuntament de Cambrils ha presenciat una jornada plena d’emoció i memòries, amb l’esperat estrena del documental ‘100 Piquets, 30 Anys de Bordeus’ en honor als Xiquets de Cambrils. Aquesta celebració marca un esdeveniment històric pels castellers locals, subratllant tres dècades d’enginy, esforç i devoció en la construcció de castells. L’acte inaugural, que va tenir lloc al cinema Rambla del Art, va reunir membres de la comunitat i amants de la cultura local.

El documental, un testimoni vibrant de la trajectòria dels Xiquets de Cambrils, ha capturat l’essència i l’esperit de la seva dedicació al llarg dels anys. A través d’imatges inèdites, testimonis directes i moments clau, ‘100 Piquets, 30 Anys de Bordeus’ transporta els espectadors a través de la història dels castellers a la regió. Les seves proeses, les emocions viscudes i els reptes superats es mostren en aquesta obra audiovisual, que no només celebra els èxits passats sinó també apunta a un futur prometedor per a aquest col·lectiu.

Durant l’estrena, l’atmosfera era carregada d’orgull i reconeixement cap als membres fundadors, als líders i a tots aquells que han contribuït a forjar aquesta entitat com un símbol de la identitat cultural de Cambrils. La sala va vibrar amb aplaudiments i emocions compartides mentre es revivia la història plena d’esperit col·lectiu i camaraderia que defineixen aquests trenta anys d’existència.

L’acte, organitzat pel consistori de la ciutat, va donar suport i reconeixement als Xiquets de Cambrils, encomiant el seu compromís amb la tradició dels castells i el seu paper en la preservació i promoció de la cultura local. Els assistents, entre els quals es trobaven membres destacats de la comunitat i representants municipals, van expressar el seu suport i admiració per la dedicació persistent dels Xiquets de Cambrils en la promoció d’aquest art tradicional.

L’estrena del documental ‘100 Piquets, 30 Anys de Bordeus’ ha estat un moment culminant en la història dels Xiquets de Cambrils. Aquest esdeveniment, que commemorava tres dècades de perseverança i passió, no només celebra el passat sinó que també promet un futur ple d’èxits i continuïtat en la tradició dels castells. La seva contribució a la cultura local és inestimable i aquesta celebració n’és un testimoni vibrant i significatiu. Els Xiquets de Cambrils continuen sent una inspiració per a tots aquells que busquen mantindre vives les arrels culturals a través de la dedicació i la força col·lectiva.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *