Concert Benèfic de Mariona Escoda a la Pobla de Mafumet per a La Marató de TV3

El Casal Cultural de La Pobla de Mafumet vibrarà amb la música i el talent de Mariona Escoda en un concert solidari el proper dissabte 16 a les 19:00h. L’artista catalana, nascuda a Valls el 22 de març del 2001, s’ha convertit en un referent musical després de guanyar el concurs de talents Eufòria, emès per TV3, el passat 17 de juny del 2022.

La seva trajectòria musical és una oda a la dedicació i la passió des de la seva infantesa. Mariona Escoda va iniciar el seu camí en el món de la música als cinc anys i ha cultivat la seva habilitat en àrees tan diverses com el cant clàssic, el cant modern, el violí i el piano, gràcies a la seva formació a l’Escola de Música Robert Gerhard de Valls. No només es limita a les notes i els acords; la seva dedicació també es reflecteix en la seva formació en nivells avançats d’Estill Voice Training, una tècnica reconeguda per potenciar la veu i el rendiment vocal, la qual cosa l’ha convertit en una intèrpret destacada en cada actuació.

Ara, a punt de protagonitzar a La Pobla de Mafumet un concert amb finalitat solidària, la jove artista ofereix una oportunitat única als amants de la música per gaudir del seu talent, a la vegada que col·laboren amb una causa important. L’entrada, valorada en 10 euros, serà destinada íntegrament a suportar la Marató de TV3, una iniciativa que cada any demostra la solidaritat dels ciutadans catalans en la recerca científica i la lluita contra malalties.

L’impacte de Mariona Escoda no es limita als escenaris. Després de guanyar Eufòria, la seva carrera artística va enlairar-se, signant un contracte discogràfic amb Música Global. No només ha brillat en solitari, sinó que també ha col·laborat amb altres artistes com Miki Núñez, amb qui va interpretar la cançó d’estiu de TV3 «Llums de mitjanit». La seva presència també ha estat destacada en esdeveniments com l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya i la campanya solidària del Gran Recapte d’Aliments del 2022.

El seu reconeixement en el món de la música no ha passat desapercebut. Recentment, Mariona Escoda ha estat guardonada amb el premi Enderrock 2023 com a millor artista revelació, un reconeixement que corona el seu ascens meteòric des de la seva irrupció en el panorama musical català.

La seva veu, la seva passió i el seu compromís amb causes solidàries fan de Mariona Escoda un referent indiscutible en la música catalana actual. El concert a La Pobla de Mafumet promet ser una experiència única, una oportunitat no només per gaudir de la seva música, sinó també per contribuir a una causa nobilíssima com és la investigació i la lluita contra malalties.

Així, queda obert el repte: omplir el teatre en aquesta gran causa. Cada entrada representa un gest de solidaritat, un suport a la recerca i una oportunitat de gaudir d’una veu que ha captivat Catalunya. El dissabte 16 a les 19:00h, La Pobla de Mafumet es convertirà en l’epicentre d’una nit que fusionarà música, talent i solidaritat, amb Mariona Escoda com a protagonista indiscutible.

Font: Ajuntament de La Pobla de Mafumet

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *