El CB Valls Òptiques Teixidó s’imposa al Golf de Andratx-EDBASER CB en un duel intens de la Lliga EBA Grupo C

Victòria del sma @opticateixido en un partit ajustat i que s’ha decidit en el tram final.

El pavelló Joana Ballart de Valls ha presenciat un duel emocionant en el marc de la Lliga EBA Grupo C, on el CB Valls Òptiques Teixidó va imposar-se en un partit vibrant que es va resoldre en els últims minuts. Amb un resultat final de 65-60, l’equip local va aconseguir superar al Golf de Andratx-EDBASER CB en un enfrontament on cada cistella va pesar com or.

La jornada, catalogada sota el número 13656, es va disputar el passat 9 de desembre de 2023 a les 17:00 hores, congregant aficionats del bàsquet a l’instal·lació situada al carrer del Vilar de Valls. Els protagonistes sobre la pista, el CB Valls Òptiques Teixidó, vist de blanc amb ratlles vermelles a la samarreta i pantalons vermells, van enfrontar-se al Golf de Andratx-EDBASER CB, encara que els colors del seu equip no es van especificar en el registre.

L’espectacle no només es va desplegar entre els jugadors sinó també entre l’equip arbitral, format per Carla Blanco González com a anotadora, Xavier Gimeno Mira com a cronometrador i Joan Boronat Pallejà com a operador RLL. A més, Montserrat Solé Pié va exercir com a Caller 1, garantint un control estricte durant el transcurs del joc.

El partit, incís en la categoria de la Lliga EBA, no només va representar una competició intensa sinó també una demostració d’habilitats i estratègies per part dels equips en el Grup C-A. El CB Valls Òptiques Teixidó va haver de treballar amb intensitat per aconseguir la victòria enfront d’un rival que va posar a prova la seva resistència i habilitat en cada fase del joc.

L’escenari del Pavello Joana Ballart va presenciar un ambient vibrant i ple d’emoció, amb els aficionats animant fervorosament els seus equips durant tot el partit. Els moments decisius van mantenir als espectadors a l’espera, amb una atmosfera carregada d’excitació fins al darrer segon.

Aquest enfrontament no només va ser un simple partit de bàsquet, sinó un testimoni de la passió i el compromís que aquest esport desperta en els jugadors i els aficionats. El CB Valls Òptiques Teixidó va aconseguir, amb determinació i esforç, aixecar-se com a guanyador en un duel que no va defraudar les expectatives del públic assistent.

La lliga EBA continua oferint emocionants confrontacions entre equips que busquen destacar en aquesta competició. El partit entre el CB Valls Òptiques Teixidó i el Golf de Andratx-EDBASER CB va ser una mostra més de la emoció i la intensitat que aquesta competició porta a cada pista.

Amb aquesta victòria, l’equip local demostra la seva força i determinació per seguir competint al més alt nivell dins d’aquesta categoria. El seu esforç i dedicació queden reflectits en el marcador final, consolidant la seva posició dins del Grup C-A de la Lliga EBA.

Així, el CB Valls Òptiques Teixidó celebra aquesta victòria com un pas més en la seva trajectòria dins d’aquesta competició, deixant constància del seu compromís i entrega en cada partit disputat.

Font: CB Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *