Els Teatres de Valls presenten els nous espectacles en abonament per regalar cultura per Nadal i Reis

> El dimecres 13 de desembre s’inicia la venda dels nous abonaments per a la propera temporada amb un repartiment de luxe

Al mateix dia es posarà a la venda l’abonament d’espectacles familiars

> També es podran adquirir entrades pel violinista Ara Malikian, que el dia 13 d’abril actuarà al Centre Cultural

> Aquest any JCA Cinemes i els Teatres de Valls segueixen treballant junts i, per cada abonament adquirit, s’obsequiarà amb una entrada de cinema

> Consulteu el programa

El proper dimecres 13 de desembre a les 10 hores els Teatres de Valls posaran a la venda els títols d’abonament per als tres espectacles de gran format al Centre Cultural que formaran part de la programació del primer semestre de 2024. Per segon any, a més de l’abonament de Teatres també s’inicia la venda, coincidint amb les festes de Nadal, de l’abonament per als espectacles familiars de la propera temporada. Amb el lema «A Valls, som de teatre. Per Nadal regala cultura» els abonaments són una magnífica opció per regalar aquestes festes.

231130RegalaCultura

Els dos abonaments són uns excel·lents regals culturals per aquest Nadal i Reis i inclouen els muntatges més destacats del panorama teatral català, així com espectacles familiars singulars que configuren, en global, una programació completa per a tots els públics. Amb la compra de l’abonament de teatre per 55 euros, l’espectador es podrà estalviar entre 11 i 17 euros i, a més, amb el carnet dels Amics dels Teatres, el preu es redueix fins als 45 euros, també amb importants estalvis. Pel que fa als abonaments familiars, el preu és de 18 euros, i amb el carnet dels Amics dels Teatres és de 12 euros, així, comprar l’abonament familiar suposa un estalvi de 6 euros. Xarxa de Cultura i JCA Cinemes reediten l’acord de promoció conjunta en favor de la cultura i per cada abonament adquirit es regalarà una entrada per al cinema.

Junt amb els espectacles que entren en els abonaments, també es posarà a la venda ja l’entrada lliure pel concert que oferirà el violinista libanès, Ara Malikian, per presentar el seu nou treball. És una oportunitat única per vibrar i gaudir amb un dels músics més originals i eclèctics del moment. L’actuació tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 20 hores, al Centre Cultural.

Abonament de Teatres

Aquesta temporada l’abonament dels Teatres de Valls portarà a l’escenari del Centre Cultural tres grans obres teatrals: Coralina, The party i Elling. El primer d’aquests muntatges que arribarà a Valls, el dissabte 17 de febrer, és «Coralina», una comèdia rodona, divertida i actual de Carlo Goldoni, dirigida per Oriol Broggi i interpretada per Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Irineu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas. L’obra mostra entre els i les protagonistes un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molt objectius entrecreuats en una història apassionada que convertirà el Centre Cultural en una festa… i en un gran embolic!

El segon espectacle és «The party»l’aclamat film de Sally Potter, que puja a l’escenari del Centre Cultural, el dia 16 de març, adaptat i dirigit per Sergi Belbel i amb un repartiment de luxe amb noms com: Àngels Gonyalons, Biel Duran, Marta Ribera, Queralt Casasayas, Montse Guallar, Jordi Díaz i Lluís Soler. A The party’, Janet ha organitzat una petita festa per celebrar el seu nomenament com a Ministra de Sanitat britànica. El que comença sent una celebració amistosa, acaba de la manera més inesperada a mesura que els convidats revelen notícies sorprenents. 

Finalment, tancarà la temporada, el dissabte 27 d’abril, l’obra «Elling». Sota la direcció de Pau Carrió, els actors David Verdaguer, Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i l’actriu Queralt Casasayas, escenificaran una història de perdedors que aprenen a guanyar sense el permís de ningú. Elling és un conte, una faula plena d’animals humans, tendra, divertida i vibrant que ens explica una història de superació personal gràcies a una amistat original i imprevisible.

Abonament familiar

L’abonament per a púbic familiar també arriba carregat de propostes. La primera serà el 27 de gener al Teatre Principal amb la proposta «Tutti Frutti», un musical amb contes de productes sostenibles i de proximitat. El 2 de març serà el torn per pujar a escena a «El petit univers» de Marcel Gros. Barrejant somnis, records i imaginacions, Gros confecciona l’espectacle en viu i en directe com si es tractés d’un llibre il·lustrat. Tots som igual de diferents, tots portem a dins un ‘Petit Univers’. I, per últim, el tercer espectacle familiar en abonament serà per a «Bunji la petita Coala», el 20 d’abril, un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran al públic des del primer moment al més pur estil de Festuc Teatre.

A partir del dia 13 a la venda

Els nous abonaments es podran adquirir a partir del dimecres 13 de desembre a través del portal web municipal www.valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal que disposaran aquestes dates de Nadal d’un horari ampliat i especial. Així, fins el divendres 5 de gener, les taquilles obriran de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores, excepte diumenges i festius. El primer dia de venda, el dimecres dia 13 la venda s’iniciarà per tots els canals, online i presencial, a partir de les 10 hores. El divendres 5 de gener, les taquilles obriran només en horari matinal. Com sempre, la venda online estarà activa de manera permanent.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *