La platja de Llevant de Salou és la segona més concorreguda del món

La segona platja més concorreguda del món és la de Llevant de Salou, segons certifica un estudi realitzat per FloridaPanhandle, publicat per Hosteltur, que ha cartografiat les platges més concorregudes de cada país.

La platja de Llevant de Salou, coneguda com la platja d’Europa, és la més gran del municipi, amb 1200 metres de longitud, i discorre per tot el passeig Jaume I. La seva superfície és de 84.729 metres quadrats i protagonitza la façana litoral urbana.

Les seves aigües són cristal·lines i tranquil·les i està dotada dels principals serveis, ja que disposa d’accés per a discapacitats, cadira amfíbia, zona infantil per a jocs, zona esportiva i esports nàutics, zona de cal·listènia, dutxes i lavabos públics, i aparcament per a vehicles. Així mateix, compta amb servei de salvament i socorrisme, policia de proximitat a la platja i informació sobre l’estat de la mar.

La qualitat d’aquesta platja ve certificada, a més, per la Bandera Blava, la ISO 14.001:2015 i la ‘Q de Qualitat Turística’, que avalen el respecte per la sostenibilitat i el Medi Ambient.

L’alcalde Pere Granados i president del Patronat Municipal de Turisme ha manifestat la seva satisfacció per aquesta distinció, afegint que “les platges de Salou són un dels nostres principals actius i reclams turístics, amb excel·lents serveis, bona seguretat i un alt nivell de sostenibilitat, i, per això, som un important referent, a nivell mundial”. L’aposta per millorar encara més les platges de Salou és una determinació del Govern municipal.

L’estudi publicat per Hosteltur indica que 5 de les 10 platges més concorregudes del món es troben a Espanya, sent la primera Cala Agulla (Mallorca), la segona, la platja de Llevant, de Salou, i la tercera La Granadella, de Xàbia (Alacant).

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *