Riba Rocks: vibracions hivernals a Riba-roja d’Ebre

El panorama cultural de Riba-roja d’Ebre s’engresca amb la imminent arribada de l’esdeveniment anual esperat: la Riba Rocks Winter Party. Aquesta festa, organitzada per l’associació cultural sense ànim de lucre Riba Rocks, és una amalgama de música, art i consciència ecològica que captiva a locals i visitants, consolidant-se com una cita imperdible a la regió.

Amb un cartell prometedor i una proposta que fusiona diversió i compromís social, aquest esdeveniment, que tindrà lloc el proper 16 de desembre, es presenta com un punt culminant en el calendari d’activitats culturals de la zona. L’escenari triat, el Cinema de la Societat ‘La Llum del día’, promet ser l’epicentre d’una nit en què la música, la pintura facial festivalera i les projeccions de vídeos dels festivals passats seran protagonistes.

La entrada a aquesta festa hivernal de Riba Rocks és accessible per a tothom, amb un donatiu simbòlic d’1 euro destinat a la Marató, una oportunitat de contribuir a una causa solidària mentre s’immersen en l’ambient festiu. Els assistents tindran l’oportunitat de reviure la màgia dels festivals passats a través de projeccions que capturaran l’essència i l’energia que han caracteritzat aquest esdeveniment al llarg dels anys.

La llista d’artistes i DJs convidats per a aquesta edició és tan diversa com emocionant. El reconegut DJ Doctor Feelgood d’Ibiza encapçala la sessió principal, oferint una experiència musical inigualable. A aquest s’afegeixen talents locals i nacionals com Els Mes Sonatts, Joint Chief, David by the Face i Santiago del Blass, garantint una varietat de gèneres i estils que captivaran tots els públics.

La filosofia de Riba Rocks va més enllà de l’entreteniment; l’ecologia juga un paper fonamental en aquesta festa. La conscienciació ambiental es combina amb la diversió, incentivant pràctiques sostenibles i promocionant valors de respecte cap al medi ambient. Aquest compromís es reflecteix en els valors que transmet l’associació i en les accions que du a terme durant els esdeveniments que organitza.

El contacte amb la natura és també part integral de la proposta de Riba Rocks. La finca de Delaua de Mitei, on es desenvolupen alguns dels esdeveniments organitzats per aquesta associació, ofereix un marc idíl·lic que impulsa la connexió amb el territori i la preservació del seu entorn natural.

La Riba Rocks Winter Party es presenta com una oportunitat única per a locals i visitants de gaudir d’una nit plena de música, art i consciència ecològica. Un punt d’unió entre diversió i compromís social, consolidant la importància de la cultura com a motor de transformació i cohesió en la comunitat de Riba-roja d’Ebre.

La cita és imminent, i els preparatius estan en marxa. El Cinema de la Societat ‘La Llum del día’ s’engalonarà per rebre aquest esdeveniment que, com cada any, deixa una empremta de bon rotllo, diversió i consciència en aquesta localitat catalana.

Els ritmes, les pinzellades d’art i la consciència ambiental es combinen en la Riba Rocks Winter Party, creant una experiència única que captiva els sentits i el cor dels qui s’atreveixen a ser part d’aquesta celebració singular.

Font: Riba Rocks

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *