Últims dies per a participar al Concurs de Fotografia #MÉSORGÀNICA: Guanya i fes valorar la teva creativitat amb premis Km 0

Vallsmillora fa una crida a tots els amants de la fotografia i la sostenibilitat!

El concurs de fotografia #mésOrgànica ja està en marxa i ofereix una oportunitat única per mostrar el teu talent visual mentre promous la importància de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

La temàtica és clara: busca la inspiració en la recollida de la matèria orgànica i captura-la en una única imatge. El procés per participar és senzill: penja la teva foto a Instagram i assegura’t de seguir els comptes oficials de @vallsmillora i @vallsajuntament. Amb això, ja estaràs participant per tenir l’oportunitat de guanyar algun dels premis impressionants que ofereix el concurs.

Els guardons són una autèntica oda a la sostenibilitat local. El primer premi consisteix en una cistella de productes diversos de quilòmetre zero amb un valor de 150 €, mentre que el segon premi és una cistella valorada en 100 € i el tercer premi en 50 €. A més a més, hi ha un premi especial reservat per aquella fotografia que aconsegueixi el major nombre de «M’agrada» a Instagram, un premi valorat en 100 €.

No obstant això, el rellotge corre en contra dels interessats a participar. El termini final per presentar les vostres obres mestres és el dia 11 de desembre de 2023, fins a les 12:00 (AM). No deixis passar aquesta oportunitat de fer visible la teva visió de la sostenibilitat a través de la lent de la teva càmera.

Per aquells interessats en participar, les bases completes del concurs es troben disponibles per a descarregar. Llegir-les detingudament és clau per assegurar que la teva contribució compleixi amb els requisits establerts.

Així doncs, animem a tots els apassionats per la fotografia i la preservació del medi ambient a unir-se a aquest esdeveniment. Aprofiteu aquesta oportunitat per expressar la vostra creativitat mentre contribuïu a conscienciar sobre la importància de la matèria orgànica i el seu reciclatge.

Us desitgem molta sort i esperem veure les vostres meravelloses creacions que inspiren a tota la comunitat a actuar a favor d’un futur més sostenible!

Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *