Un Taller de Cuina: Creant Arbres de Nadal Amb Pasta de Full i Xocolata al Casal de Nadal 23

Un postre creatiu per a les festes nadalenques

El Casal de Nadal 23 ofereix una oportunitat única per als joves de 12 a 20 anys d’explorar la seva creativitat culinària en un taller especial de cuina. Aquest dissabte 30 de desembre, l’Espai Jove Kesse acollirà un taller gratuït de 10.00 a 11.30 h, impartit per Quiràlia, una entitat dedicada a l’educació, la cultura i el lleure.

El focus d’aquesta experiència de cuina és la creació d’un postre nadalenc sorprenent: un arbre de Nadal fet amb pasta de full i xocolata. Els participants tindran l’oportunitat d’aprendre pas a pas com tallar, plegar i decorar les capes de pasta de full per aconseguir una estructura d’arbre espectacular. A més, el taller inclourà una cobertura brillant de xocolata que donarà un toc festiu i apetitós a aquesta creació culinària.

A part de la deliciosa experència de crear aquest postre, els joves guanyaran una habilitat culinària valuosa que podran exhibir i compartir durant les seves celebracions nadalenques. Aquesta oportunitat d’aprendre tècniques de cuina creativa i de festa promet ser una experiència enriquidora per a tots els assistents.

L’activitat, que té una durada d’una hora i mitja, està concebuda per a joves de diverses edats compreses entre els 12 i els 20 anys. L’Espai Jove Kesse, un espai adequat per a aquest tipus d’esdeveniments, proporcionarà l’entorn idoni per a l’aprenentatge i la creativitat culinària. L’accés al taller és gratuït, però cal inscriure’s prèviament per garantir la plaça, ja que l’aforament és limitat.

Aquesta iniciativa ofereix una oportunitat única per als joves interessats en la gastronomia de descobrir noves tècniques i desenvolupar les seves habilitats culinàries en un ambient divertit i festiu. La combinació de pasta de full i xocolata permetrà als participants experimentar amb textures i sabors, creant una obra d’art comestible perfecta per a la temporada de festes.

A través d’aquest taller, l’entitat Quiràlia busca fomentar la creativitat i l’interès dels joves per la cuina, oferint-los una experiència pràctica i entretinguda que potencia tant les seves habilitats culinàries com la seva capacitat per treballar en equip.

El taller de cuina de dissabte, 30 de desembre, no només proporcionarà als participants una experiència memorable, sinó que també els dotarà d’eines valuoses per explorar el món culinari amb confiança i creativitat. Aquesta oportunitat de crear un postre nadalenc únic i deliciós és una manera perfecta de cloure l’any amb un toc de festa i sabor.

En resum, aquest taller ofereix una oportunitat inigualable per als joves interessats en la cuina de descobrir noves tècniques, desenvolupar les seves habilitats culinàries i, alhora, gaudir d’una experiència divertida i festiva durant les festes nadalenques. Amb l’Espai Jove Kesse com a escenari i Quiràlia com a guia, l’arbre de Nadal de pasta de full i xocolata no serà només un postre, sinó una obra d’art culinària que captivarà els paladars i els sentits de tots aquells que el provin.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *