Victòria del Club Patí Calafell a Mataró

El Club Patí Calafell ha posat fi a l’any 2023 amb una victòria contundent a la competició domèstica de l’OK Lliga, enfrontant-se al CH Mataró en una trobada disputada que va culminar amb un resultat de 2 a 5 a favor del conjunt calafellenc.

En aquesta jornada 12 de la lliga, celebrada el passat 9 de desembre a l’Avinguda del Corregiment, 62, Mataró, els aficionats del patí varen gaudir d’un enfrontament emocionant i intens entre els equips, que va concloure amb un triomf indiscutible del Club Patí Calafell.

Els jugadors del Calafell van demostrar la seva força i determinació sobre la pista, evidenciant un joc col·lectiu sòlid i efectiu que va permetre imposar-se al CH Mataró. Els gols de la victòria van ser obra dels excel·lents jugadors Arnau Xaus, Uri Vives i Joan Pascual, aconseguint un hat-trick que va deixar el marcador a favor del Club Patí Calafell.

Aquest resultat positiu és fruit del treball i esforç constant dels membres de l’equip, que han mantingut una trajectòria destacada al llarg de la competició. El Club Patí Calafell ha reafirmat la seva capacitat competitiva i la seva unió com a conjunt, demostrant que quan es treballa junts, els èxits arriben de manera natural.

És important destacar el suport incondicional de l’afició, que va desplaçar-se fins a Mataró per animar i donar suport al Club Patí Calafell en aquest encontre crucial. La presència dels aficionats ha estat un factor essencial en el recolzament i l’empenta que ha impulsat l’equip cap a aquesta victòria memorable.

El Club Patí Calafell ha tancat l’any 2023 en la competició domèstica amb un resultat brillant, assenyalant la seva presència destacada dins de l’OK Lliga i reafirmant la seva determinació de seguir treballant amb dedicació i compromís.

El proper pas per al Club Patí Calafell és continuar amb aquest esperit competitiu, mantenir la cohesió dins de l’equip i seguir treballant intensament per aconseguir nous èxits en les properes jornades de la lliga.

Els aficionats, els jugadors i tota la comunitat del Club Patí Calafell celebren aquesta victòria com un èxit conjunt, recordant que la unió, l’esforç i la passió per aquest esport són els pilars fonamentals per aconseguir grans resultats. Així, el Club Patí Calafell es consolida com un referent dins de l’OK Lliga i un exemple de determinació i compromís per a tots els aficionats al món del patinatge.

Des d’aquesta nova fita aconseguida, el Club Patí Calafell continua amb el seu camí en aquesta competició, demostrant que està preparat per superar reptes i aconseguir èxits més grans en el futur.

Font: Club Patí Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *