La Conca de Barberà ofereix per segon any consecutiu el servei de canguratge «Dedica’t a tu»

El servei s’oferirà durant el mes de desembre a Montblanc i a Santa Coloma de Queralt

La Conca de Barberà comptarà, per segon any consecutiu, amb el servei comarcal de canguratge ‘Dedica’t a tu’, un servei gratuït per afavorir la conciliació personal i familiar de les persones adultes amb l’objectiu de poder tenir unes hores per a dedicar-se a elles mateixes.

L’espai de canguratge acull infants de 3 a 12 anys de qualsevol municipi de la comarca, sempre que s’hagi realitzat la reserva prèvia de forma correcta. El servei s’ofereix els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i s’ubicarà a la biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc i al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt.

Els infants poden assistir al servei de canguratge sense limitació de dies i hores. Durant l’estada a l’espai, el monitoratge professional dinamitzarà activitats i també hi trobaran materials i llibres lúdics.

Per accedir-hi cal contactar prèviament al telèfon 623 47 67 10 (Maite).

El servei de canguratge ‘Dedica’t a tu’, és un projecte de l’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal gràcies al finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.


Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *