Classe de ioga solidària a favor de la Marató de TV3 2023

El proper dimecres 13 de desembre, a les 19h, el Casal Municipal de Creixell acollirà una classe de ioga solidària organitzada pel Club Esportiu Gimnàs Creixell. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar fons per a la Marató de TV3 del 2023, una cita anual que busca conscienciar i recolzar la investigació científica en diferents àmbits de la salut.

El ioga, una pràctica mil·lenària que promou el benestar físic i mental, es converteix en el protagonista d’aquesta jornada solidària. El Club Esportiu Gimnàs Creixell, compromès amb la comunitat i amb les causes socials, s’uneix a aquest esdeveniment benèfic per contribuir amb la recerca i el suport a malalties que afecten a moltes persones.

Durant una hora, els assistents tindran l’oportunitat de connectar amb ells mateixos a través de postures, exercicis de respiració i meditació, tot això guiats per instructors qualificats del Club Esportiu Gimnàs Creixell. La pràctica del ioga no només ofereix beneficis físics, sinó que també promou la calma mental i la serenitat, essencials en l’equilibri emocional.

Aquesta iniciativa solidària no només representa una oportunitat per practicar ioga, sinó també una manera de col·laborar amb una causa noble. La Marató de TV3 és reconeguda per la seva tasca en la recerca i lluita contra malalties, convertint-se en un referent de solidaritat i col·lectivitat.

El Casal Municipal de Creixell esdevindrà l’espai idoni per a aquesta experiència de creixement personal i solidaritat. La participació en aquesta classe de ioga solidària no només ofereix una oportunitat de beneficiar-se de la pràctica del ioga, sinó també de contribuir a una causa socialment rellevant.

Des de principis de desembre, la convocatòria per a aquest esdeveniment ha generat interès i expectativa entre els habitants de Creixell i poblacions veïnes. L’esperit solidari i la voluntat de sumar-se a iniciatives que ajuden a millorar la vida dels altres són valors fonamentals que defineixen la comunitat local.

Els organitzadors del Club Esportiu Gimnàs Creixell han expressat la seva satisfacció per la resposta positiva rebuda i l’entusiasme mostrat per la gent. Destaquen la importància de la col·laboració de la comunitat en aquest tipus d’esdeveniments, ja que cada aportació contribueix al progrés de la investigació i, en última instància, al benestar de la societat en general.

La cita del dimecres 13 de desembre no només és una classe de ioga, sinó un gest solidari que demostra la unitat i la empatia envers aquells que lluiten contra malalties. La unió d’esforços per millorar la qualitat de vida de les persones és un testimoni poderós del compromís i la solidaritat d’una comunitat.

Així, l’esperat esdeveniment, organitzat pel Club Esportiu Gimnàs Creixell, promet ser una jornada de relaxació, benestar i solidaritat, on la pràctica del ioga es converteix en un mitjà per donar suport a una causa noble i imprescindible com és la recerca mèdica.

En definitiva, la classe de ioga solidària a favor de la Marató de TV3 del 2023 representa una oportunitat única per a participar en una experiència enriquidora i, al mateix temps, contribuir amb una causa solidària que beneficia a tota la societat. El dimecres 13 de desembre a les 19h, el Casal Municipal de Creixell serà l’escenari on la solidaritat i el benestar es donaran la mà en una jornada especial de col·laboració i esperança.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *