CREIXELL Dona Suport a La Marató de TV3 2023 amb una Matinal a la Zona Esportiva

El proper 17 de desembre, el municipi de Creixell s’uneix a la causa solidària de La Marató de TV3 2023 amb una jornada especial a la zona esportiva municipal. Aquesta iniciativa, que comptarà amb el suport i la col·laboració d’entitats i associacions locals, té com a objectiu recaptar fons per a la investigació en malalties minoritàries.

Des de les 10 del matí fins a la una del migdia, el cor del poble es transformarà en un escenari de solidaritat i esperança. Les activitats programades abracen una àmplia gamma d’opcions per a tots els gustos i edats. Els més petits gaudiran de jocs infantils que els faran somriure i entretenir-se mentre contribueixen a aquesta causa noble.

Els amants del ball i la diversió trobaran el seu lloc en la jornada solidària amb una Master Class de Zumba, una oportunitat perfecta per moure el cos i deixar-se endur pel ritme, tot mentre s’uneixen a la lluita contra les malalties minoritàries. Aquesta activitat, que promet ritme i energia, és un dels plats forts de la matinal.

Per als qui busquin moments de relaxació i companyia, el vermut solidari esdevindrà el punt de trobada perfecte. Amb un ambient càlid i acollidor, els assistents podran compartir experiències, converses i, alhora, aportar el seu granet de sorra a través de les aportacions solidàries.

Aquesta jornada solidària no només representa una oportunitat d’esbarjo i diversió, sinó que és un reflex de la unió i la col·laboració entre les diferents entitats i associacions de Creixell. La seva contribució, suport i dedicació en la organització d’aquest esdeveniment ressalten el compromís de la comunitat per causes socials i humanitàries.

La Marató de TV3, cada any, és una oportunitat per mostrar la solidaritat i l’empatia cap a aquells que pateixen malalties minoritàries. La investigació en aquest àmbit és crucial per millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que es veuen afectades per aquestes patologies poc freqüents, i és per això que la col·laboració de la ciutadania és fonamental.

La zona esportiva de Creixell es transformarà, durant aquesta matinal solidària, en un escenari de solidaritat i esperança. El suport de la comunitat és clau per fer possible aquesta jornada, la qual busca no només recaptar fons, sinó també conscienciar sobre la importància de la investigació en malalties minoritàries.

En un any marcat per reptes i adversitats, la solidaritat es mostra com un dels valors més preuats i essencials de la societat. La unió de forces, la empatia i la voluntat de contribuir al bé comú són pilars fonamentals en esdeveniments com aquest.

La Marató de TV3 a Creixell promet ser una jornada memorable, plena de moments especials, activitats diverses i, sobretot, unió en pro d’una causa justa i necessària. És el moment de sumar-se, participar i donar suport a aquesta iniciativa que busca canviar vides i crear un futur millor per a tots.

La solidaritat i l’esperit de comunitat s’uniran en aquesta matinal a la zona esportiva, deixant una empremta de generositat i compromís en la lluita contra les malalties minoritàries. Creixell s’uneix a La Marató de TV3 2023 amb entusiasme i esperança, demostrant que, junts, es pot aconseguir un impacte positiu en la societat i en la vida de moltes persones.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *