El Circuit recapta 9.000 euros amb les Voltes Solidàries per La Marató de 3Cat

L’activitat benèfica, que ha celebrat ja la seva 15a edició, ha tornat a ser un èxit, esgotant les seves entrades un any més.

Un any més, èxit de la solidaritat al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les Voltes Solidàries van recaptar ahir un total de 9.000 euros pel programa La Marató de 3Cat, enguany dedicat a la salut sexual i reproductiva.

La 15a edició de l’activitat va congregar prop de 400 vehicles. Van ser milers de persones les que es van acostar amb els seus vehicles particulars, cotxe o moto, per solidaritzar-se amb la causa. Els participants de les Voltes Solidàries van poder completar dues voltes al traçat mundialista guiades per un cotxe de seguretat pel traçat Gran Premi de 4.675 metres.

Tots ells van sortir a rodar dividits en diverses tandes el diumenge 10 de desembre a la tarda, agrupant 60 vehicles per tanda. Aquesta xifra suposa el màxim permès, aconseguint un any més completar l’aforament i esgotar les entrades de l’activitat benèfica celebrada al traçat mundialista des de fa una dècada i mitja.

Els beneficis recaptats amb aquesta acció van destinats íntegrament al programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya, que enguany està dedicat a la salut sexual i reproductiva, amb l’objectiu de donar llum, trencar el silenci, eliminar els tabús i impulsar la recerca d’aquestes patologies ginecològiques i andrològiques.

Font: Circuit de Barcelona Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *