La Fira Artesana i de Comerç Local de Santa Llúcia d’Alcanar es consolida amb la seva cinquena edició

El diumenge, 17 de desembre, torna la Fira Artesana i de Comerç Local de Santa Llúcia a Alcanar. Es podrà visitar al seu lloc habitual, a la plaça Lluís Companys, de 10h a 18h.

Els paradistes de Santa Llúcia oferiran productes necessaris per a guarnir la llar per les festes nadalenques des d’arbres i tions, fins a les indispensables figures del pessebre, així com altres objectes de decoració i de cura personal.

Enguany, a la ja tradicional cantada de Nadales per part dels alumnes de l’EMMA, s’incorporen activitats per als més menuts i menudes de casa com, un taller de globoflèxia, per a infants a partir de 6 anys de la mà de Rosa ARS; tallers de treballs manuals nadalencs i un Storytime «Saving Christmas» per part de Kid&Us on també hi haurà un pinta cares per a infants de 3 a 8 anys.

I moltes sorpreses més com l’aparició del Follet de Nadal durant la jornada.

Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana convida a tothom a assistir a la fira, explicant que «la fira és una finestra per a dinamitzar el comerç local i artesà i consolida l’aposta del municipi pels productes de proximitat.»

Anima a tothom a assistir a la fira, ja que «es tracta d’una iniciativa d’unió, de família i de poble».

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *