Marçal Piró Patau, imbatible al Campionat d’Espanya de CCE

Los Navazuelos va acollir una nova edició del Campionat d’Espanya CCE, juntament amb un CCN 80, CCN100, CCN2* i CCN3* amb un bon nombre de binomis catalans participants.

Dos binomis catalans van participar al Campionat d’Espanya de Joves Genets; Pol Roqueta i Marçal Piró. Tots dos van començar el Campionat amb força, Marçal es va fer amb la primera posició en la prova de Doma, i Pol amb la tercera, no obstant això, malauradament el Campionat va acabar per a Pol amb una caiguda durant el Cross Country. Marçal va aconseguir finalitzar amb èxit les proves de Cross i Salt, encapçalant totes les classificacions i mantenint-se imbatible durant el Campionat i aixi proclamant-se com a nou Campió d’Espanya de CCE 2023

Al CCN3*,  Hedwig Wigstrom i Chiara’s Charm van ser l’únic binomi català que va aconseguir entrar en el podi després de fer-se amb la segona posició.

Al CCN2*, van destacar els resultats aconseguits per dos binomis catalans, la segona posició de Mario Nicolás amb Eros d’Incoville, i la tercera posició obtinguda per Engla Westerberg i Magnificent. Tots dos només van ser superats per David Periñán que va finalitzar a la primera posició durant totes les proves.

Marta Cruz i Laflamenca també van aconseguir entrar en el podi del CCN100 després de destacar especialment a la prova de doma, en la qual van aconseguir encapçalar la classificació.

Font: Federació Catalana d’Hípica

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *