Música i Solidaritat es Donen la Mà: Gala Benèfica amb Tomatito a l’Auditori Josep Carreras

L’Auditori Josep Carreras s’engalana per acollir una nit inoblidable de música flamenca i solidaritat el proper divendres, 15 de desembre de 2023, a les 20:00 hores. En aquesta ocasió, la Gala Benèfica, una tradició consolidada amb més de dues dècades de durada, traurà a escena una constel·lació d’estrelles musicals amb la presència destacada de Tomatito.

La Fundació Carreras contra la Leucèmia ha estat el beneficiari privilegiat d’aquests concerts benèfics al llarg dels anys. Les seves recaptacions, fruit de la generositat del públic i l’art dels músics, han estat un suport crucial per al finançament de la investigació mèdica contra aquesta malaltia.

Tomatito, reconegut guitarrista de renom internacional, conegut per haver acompanyat el mític Camarón de la Isla durant molts anys, serà el protagonista indiscutible d’aquesta nit única a Vila-seca. Acompanyat per altres grans noms com José del Tomate a la guitarra, Morenito de Illora i Kiki Cortiñas al cant, i Israel Suárez “Piraña” a la percussió, prometen captivar l’ànima del públic amb la seva mestria i passió pel flamenc.

El concert, fora de l’abonament habitual, és una oportunitat excepcional per experimentar el virtuosisme de Tomatito en un marc íntim i a l’hora contribuir a una causa nobilíssima: la lluita contra la leucèmia.

Aquest esdeveniment solidari ofereix una opció especial per a aquells que desitgen col·laborar sense assistir al concert. Les localitats de FILA ZERO, disponibles mitjançant el compte bancari (CaixaBank ES66 2100 0154 4702 0033 5708), permeten fer la seva aportació des de la distància.

Les entrades es troben a la venda a través de la pàgina web de l’Auditori Josep Carreras i també estaran disponibles a la taquilla del mateix auditori a partir d’una hora abans de l’inici del concert.

Per a més informació i detalls sobre aquest esdeveniment únic, podeu visitar el següent enllaç: https://www.auditorijosepcarreras.cat/

És una oportunitat excepcional per gaudir de la música i, al mateix temps, contribuir a una causa que repercuteix en la millora de la salut i el benestar de moltes persones. La Gala Benèfica amb Tomatito promet ser una nit plena de passió, talent i solidaritat, una experiència que captivarà els cors i contribuirà a escriure una nova pàgina en la lluita contra la leucèmia.

La música, com a vehicle d’unió i esperança, es converteix en l’essència d’aquesta gala, recordant-nos que amb cada acord i cada nota es pot construir un futur més brillant per a tots.

El Auditori Josep Carreras obre les seves portes per acollir aquesta magnífica ocasió, convidant a tots a unir-se a aquest esdeveniment únic que uneix art i generositat en una sola melodia.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *