V edició del dinar amb els socis amb més antiguitat

Casa Joan Miret, escenari de la trobada 2023

L’entitat grana ha congregat novament als socis que porten més temporades renovant consecutivament el seu abonament del Gimnàstic de Tarragona. Com en les edicions anteriors, Casa Joan Miret de la Rambla Nova ha estat l’espai per realitzar la cinquena edició d’aquest dinar tan especial, ple d’històries i anècdotes del passat i també del present que ha presidit el màxim responsable de l’entitat, Josep Maria Andreu.

Els participants han compartit el dinar per repassar l’actualitat grana, especialment els àmbits esportiu, social i econòmic; fent cinc cèntims dels temes que es tractaran en la Junta General d’Accionistes 2023 de demà al vespre. El president Josep Maria Andreu; acompanyat dels consellers de la SAE: Jesús Albiol, Juan Morán, Antoni Vallverdú i Josep Alió; i el director general, Lluís Fàbregas, han estat els representants.

Després del dinar, tots els assistents han rebut una de les noves bufandes grana, que no han dubtat en lluir en la fotografia conjunta al jardí de Casa Joan Miret de la Rambla Nova, espai emotiu i ple d’història del Club, ja que durant molts anys es van ubicar les oficines de l’entitat tarragonina.

Ja pots veure la galeria completa del dinar.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *